Stiri

CTP a achiziționat peste 110.000 mp de spații industriale de la compania Zacaria

CTP a achiziţionat aproximativ 112.000 de mp de spaţii industriale de la Zacaria Industrial, reprezentând parcuri logistice în patru oraşe din România şi marcând direcţia strategică a grupului de a îşi face simţită prezenţa în oraşe noi precum Craiova, şi a-şi întări prezenţa în oraşe precum Sibiu, Arad şi Oradea, a anunţat compania.

Prin această achiziţie, CTP se apropie cu paşi rapizi de obiectivul său pentru anul 2021, de a deţine 2.000.000 de mp de depozite pe piaţa locală, potrivit agerpres.ro.

sursa: ziarulprofit.ro

Astfel, la Arad şi la Sibiu, CTP îşi consolidează şi îşi extinde portofoliul deja existent în cele două oraşe extrem de relevante pentru coridoarele logistice paneuropene. Oradea, de asemenea, devine un punct nodal pe harta CTP, prin prisma noilor spaţii achiziţionate, dar şi a proiectului de construcţie a terminalului cargo al Aeroportului din Oradea pe care compania l-a câştigat recent, în urma unei licitaţii desfăşurate în luna august 2021. Mai mult decât atât, prin această achiziţie, CTP adaugă o locaţie nouă în portofoliul său, în Craiova, oraşul care face legătura din punct de vedere logistic între Bucureşti şi zona de vest a ţării.

“Suntem fideli strategiei noastre de a ne dezvolta regional în Transilvania, iar această achiziţie adaugă piese importante în portofoliul nostru regional. Le urăm bun venit tuturor clienţilor noi care intră, în acest fel, în marea familie CTP şi ne bucurăm că punem pe harta noastră în România un oraş precum Craiova.,” a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

Sursa: ziarulprofit.ro
Related Articles

Back to top button