Stiri

CTP continua in 2019 procesul de crestere in Sibiu

Dupa ce la inceputul anului CTP anunta atingerea unui prag istoric pentru activitatea companiei in Romania: 1 milion mp suprafata construita in 15 parcuri, luna mai vine cu noi vesti optimiste pentru domeniul industrial.

Proiectul CTPark Sibiu II incepe sa prinda contur odata cu anuntarea finalizarii primului depozit de clasa A. Parcul are o suprafata totala de 9 hectare, iar in preima etapa sunt construiti 13.200mp inchiriabili. Potrivit reprezentantilor, in momentul finalizarii tuturor cladirilor din parc, investitia va totaliza aproximativ 23 milioane de euro.

„Clientii nostri au nevoie de spatii logistice de cea mai buna calitate, acolo unde se stabilesc, asa ca ne-am decis sa le oferim produsele noastre exceptionale si la Sibiu. Avem o amplasare foarte buna, unde construim de la zero toata infrastructura unui parc logistic modern. Parcul va avea in total trei cladiri, iar prima dintre ele este deja ridicata si inchiriata in proportie de 80%, catre doi clienti care se vor muta anul acesta. Parcul din Sibiu va oferi chiriasilor sai aceeasi calitate CTP de care se bucura clientii din Bucuresti, Brno, Praga sau Budapesta”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.

Acest proiect face parte dintr-un total de 53 de investitii de tip spatii si parcuri logistice identificate si monitorizate de la inceputul anului curent cu ajutorul VICTA – singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.

Iata cum arata distributia pe harta a celor 1117 santiere industriale identificate in 2019, cu o valoare estimata de peste 8 mld RON, incadrate in aceasta subcategorie:

Aceste proiecte reprezinta oportunitati reale de ofertare pentru compania ta? Solicita acum un demo GRATUIT la VICTA si descopera toate detaliile necesare!
Related Articles

Back to top button