Stiri

CTP investește 200 milioane euro în construcția a 300.000 mp de depozite

CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale şi logistice premium din România şi din Europa Centrală şi de Est, a anunţat investiţii de 200 milioane de euro până la finalul anului, în construcţia a 300.000 de metri pătraţi de depozite în parcurile logistice. Conform companiei, noile depozite vor fi localizate în Bucureşti, Timişoara, Turda, Sibiu şi Piteşti.

sursă: www.zf.ro

În urmă cu două luni, compania a demarat lucrările unei noi clădiri în cadrul CTPark Bucharest West. Noul depozit este închiriat de Quehenberger Logistics, firmă care operează acti­vi­tatea logistică a Brico Dépôt România. În prezent, 25% din suprafaţa totală a clădirii a fost construită.

„Am reuşit să ridicăm deja 25% din clădirea pentru Kingfischer la doar două luni de la demararea lucrărilor de construcţie. Ne dorim ca anul acesta să continuăm să susţinem ritmul bun pe care l-am avut în 2020“, declară Valentin Roşu, regional development director, CTP România.

CTPark Bucharest West oferă mai mult de 300.000 mp închiriabili pentru peste 100 de companii din sectoarele e-commerce şi logistică. Parcul logistic este amplasat la 20 km distanţă de oraşul Bucureşti, la a doua ieşire de pe au­tostrada A1.

Grupul CTP este cel mai mare proprietar-dezvoltator de spaţii indus­triale şi logistice de clasă A din Europa Centrală şi de Est. În portofoliul grupului există 6 milioane de metri pătraţi de pro­prietăţi de clasă A amplasate în 100 de locaţii strategice din şase ţări din Europa Centrală şi de Est.

Related Articles

Back to top button