Analize de piață

Sibiu: Evoluția domeniului industrial în ultimele 30 de zile

Câte proiecte industriale au fost monitorizate în Sibiu în ultimele 12 luni?

Potrivit VICTA.ro, în ultimul an au fost identificate 156 investiții industriale pe teritoriul județului Sibiu. Cumulat, suprafața șantierelor depășește 524 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 859,81 milioane RON.

Peste jumătate dintre proiecte sunt spații de depozitare

Cele mai multe investiții industriale din județul Sibiu sunt spații și parcuri logistice (83). De asemenea, au fost indetificate și 60 spații de producție, 20 spălătorii auto, 18 ateliere de recilare și 14 proiecte de zoo/ bio tehnie.

Top 3 investiții în funcție de suprafață
  • Parc industrial P, P+2Er 3 hale depozitare, logistică și mică producție, spații birouri, totem, casă pompe, bazine retenție și casă portar, 252 locuri parcare autoturisme și 84 platforme, 45.500 mp
  • Centru logistic, 42.221 mp
  • Hală de producție, gospodărire de apă ți zonă de protecție, punct trafo, stație epurare, rezervor de retenție ape pluviale și separartor de grăsimi, rezervor incendiu și sală pompe, grup electrogen, 32.786 mp
Domeniul industrial: Cei mai activi arhitecți în Sibiu

În ultimele 12 luni au fost identificate 46 firme de arhitectură și proiectare care au executat lucrări industriale în județul Sibiu. Potrivit VICTA.ro, cea mai activă companie este BNM ARHITECTI cu 5 proiecte. Următoarele poziții sunt ocupate de  PFA PETRESCU MIHAI CIPRIAN, 3D PLAN, CONDESIGN și DAEDALUS PROIECT, fiecare cu 3 proiecte.

Domeniul industrial: cei mai activi constructori în Sibiu

Potrivit VICTA.ro, în ultimul an au fost identificați 2 antreprenori generali în construcții care au executat lucrări industriale în județul Sibiu. Cele mai active companii sunt CONA (10 proiecte) și GAMA CONSTRUCT (5 proiecte).

Related Articles

Back to top button