FurnizoriPoduri Rulante

LIFSOR – Îţi facem viaţa mai uşoară! Poduri rulante, echipamente și sisteme de ridicare, piese de schimb, asistenţă şi reparaţii

Compania LIFSOR a fost clădită în jurul unui nucleu de profesionişti cu mai mult de 25 de ani de experiență în sectorul al podurilor rulante, inclusiv al instalaţiilor portuare. Specialiştii noştri au vaste cunoştinţe în acest domeniu, realizând până acum intervenţii la peste 10.000 de poduri rulante şi instalând in-situ peste 300 de astfel de sisteme.

Portofoliul de servicii actuale se adresează în special către:

  • sectorul industrial
  • sectorul de transporturi
  • instalații portuare
  • construcții navale
Consultă website-ul LIFSOR pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei

Echipa noastră dispune de experienţa şi competențele tehnice pentru a putea să analizeze și să rezolve problemele clientului pentru orice tip de instalaţie de ridicat, atât în domeniile industriale cât şi cele logistice, sau ale porturilor navale.

Ne folosim de tehnologiile de vârf pentru a putea furniza soluţii de manipulare și ridicare a oricărui tip de sarcină şi pentru a păstra funcționalitatea maximă a sistemelor clienţilor noştri.

Obiectivul nostru este furnizarea de soluții tehnice la cheie, care se potrivesc nevoilor specifice ale clienților iar oferta noastră de servicii porneşte de la pregătirea documentaţiei de specialitate, la instalare utilajelor şi nu în ultimul rând la realizarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii.

Prin reţeaua noastră internaţională de parteneri şi colaboratori, specialiştii noşti au acces la cea mai nouă tehnologie, beneficiind de componente, accesorii şi piese de schimb de cea mai bună calitate

Compania LIFSOR în imagini
Related Articles

Back to top button