Ghiduri și Sfaturi

Cum sa faci economie la santier cand lucrezi departe de casa?

In cazul lucrarilor realizate in deplasare, se pune problema cazarii echipelor de lucru.

Adeseori, constructorii negociaza cu pensiuni locale. Insa in cazul cazarii la pensiune, apar 2 probleme: costul ridicat si departarea de santier. Daca pe drum de la pensiune pana la santier (dimineata) si retur (seara) se consuma in total o ora, acest timp este unul nefructificat: atat pentru muncitori cat si pentru firma de constructii. Ca sa nu luam in considerare si costul combustibilului, care se aduna.

Cum ar fi daca „pensiunea” ar fi chiar in santier. Iar dimineata muncitorii sa inceapa direct lucrul la hala fara timpi „morti” pe drum? Se poate cu ajutorul containerelor de santier puse la dispozitie de Euro – Container SRL.

De ce ati alege containerele de santier?

   1.Economie de bani – cazarea costa mai putin

   2.Eficienta – nu pierdeti timp pe deplasari

   3.Mobilitate – puteti lua cu dvs. containerele la orice santier si chiar in cadrul santierelor mai intinse, pot fi amplasate in apropierea punctului de lucru. Iar Euro -Container va ofera si serviciul de transport al containerelor.

Probabil ca va ganditi totusi ca iarna e frig in containere. Euro-Container va pune la dispozitie containere fabricate in Germania si Cehia care au inchideri de 8 cm si realizeaza o izolatie termica excelenta.
Related Articles

Back to top button