Stiri

Cum sa vizitezi 10 santiere industriale in 2 minute

sursa foto
Cu un scor de 259 proiecte industrialul a fost indubitabil vedeta lunii iulie. Ce rasturari aduce insa luna imediat urmatoare? Si poate cel mai important ce ierahie ne pregateste luna septembrie, acum cand s-a dat gongul pentru lupta finala dintre domenii si zone pe acest an.

Septembrie aduce vesti bune pentru vanatorii de proiecte industriale. Inca nu am ajuns la final de luna, iar numarul investitiilor inregistrate e de ordinul sutelor. Probabil te-ai intrebat cum sa ofertezi 150 de santiere industriale pana la finele lunii. Ce-ar fi sa vizitezi 10 dintre ele, chiar astazi, chiar in urmatoarele 2 minute. Nu trebuie sa fii nici telepat, nici “teleport” si nici macar Usain Bolt. Cu raspuns la o singura intrebare primesti GRATUIT 10 poze cu santiere industriale si date de contact ale beneficiarilor.

Punctele tari ale lunii iulie – Rezidential si Industrial
Zona de Nord – Vest, zona de Centru si zona de Sud – cumulat, aduna cat celelalte 5 zone la un loc. Ne obisnuisem ca zona Bucuresti – Ilfov sa o gasim la coada clasamentului din acest punct de vedere, insa in ultima perioada aceasta a recuperat masiv si asta in mare parte sectorului rezidential privat. Pe de alta parte, zona de Nord – Vest a avut de castigat in luna iulie, datorita numarului mai mare de investitii din domeniul Constructiilor sociale si de comunitate , din domeniul Industrial si din domeniul Hotel & Relaxare. In cazul zonei de Centru, aportul important dat de domeniul Constructiilor Sociale si de comunitate a fost inlocuit de cel al Cladirilor rezidentiale private.

Cele peste 270 de investitii din domeniul Cladirilor rezidentiale private au gasit sprijin majoritar in zona Bucuresti – Ilfov, (peste 30%) in timp ce domeniul Industrial si-a gasit “aliati” in egala masura atat in zona de Sud cat si in cea de Nord – Vest.


Distributia procentuala a numarului de investitii pe zone in luna iulie si august


Distributia numerica a investitiilor pe domenii in luna august 2012

Finalistii lunii iulie se mentin pe pozitii si in luna August, cu un salt al constructiilor sociale pe pozitia 1.

S-ar putea sa-ti placa si:

Halele industriale – mandria celor mai puternici 100 constructori

1800 investitii industriale si de retail in acest semestru. Cate din ele poti oferta astazi?

Noul Prêt-à-Porter al halelor comerciale: mici si aglomerate
Related Articles

Back to top button