Stiri

Cum te ajuta prima asistenta virtuala de ofertare la santiere din Romania sa iti cresti rata de succes? 

IBC Focus, lider de piata in monitorizarea santierelor din Romania, a lansat la finalul anului 2017 prima asistenta virtuala de ofertare la santiere si proiecte din tara noastra. VICTA (Virtual Constructive Assistant) vine in ajutorul tuturor celor care activeaza in piata constructiilor numeroase beneficii care ii vor ajuta sa isi usureze munca si sa oferteze mai eficient la santiere.

Victa- asistenta virtuala de ofertare la santiere – nu cere salariu, lucreaza 24/24h pentru tine si iti ofera 11 tool-uri eficiente cu ajutorul carora iti poti creste semnificativ rata de succes. Solicita un demo live GRATUIT completand acest scurt formular (dureaza mai putin de un minut).

  • Vrei sa stii judetele in care se construieste cel mai mult? Victa iti poate genera instant harta distributia numerica/valorica sau in functie de suprafata a proiectelor pe judete.
  • Vrei sa afli care sunt cei mai buni potentiali clienti ai tai? Victa iti pregateste cu minim de efort lista cu datele de contact ale acestora
  • Vrei sa vezi in ce domenii se construieste mai mult, ce tipuri de lucrari sunt predominante (constructii noi, extinderi, renovari) sau in ce zone se dezvolta cele mai multe proiecte rezidentiale/industriale/office/horeca? Victa poate concepe analize de piata si studii de marketing bazate pe cifre reale si in timp real.

Iar pentru ca tu sa nu ratezi nicio oportunitate, Victa iti trimite constant remindere la informatiile vitale.

Meriti propria ta asistenta de ofertare la santiere. Fa cunostinta cu Victa!

Asistenta virtuala de ofertare la proiecte si santiere: VICTA a aparut din dorinta de a dezvolta si adapta la nevoia pietei produsul principal al IBC Focus. Conform studiilor noastre, peste 70% din firmele din domeniul constructiilor si instalatiilor se afla in prezent intr-o criza acuta de personal calificat, iar prin comparatie, firmele romanesti au o productivitate mult mai scazuta fata de multinationale. In tara noastra domeniul constructiilor se afla pe locul intai la capitolul insolvente(anul trecut intrau, in medie,  zilnic in insolventa 4 firme). Totodata, in prezent ne aflam in fata fenomenului de trecere intr-o era digitala, dominata de roboti si produse ce folosesc software inteligent, care preiau munca umana. Astfel, din cercetarile noastre din experienta cumulata de peste 12 ani in monitorizarea pietei de constructii din Romania am creat o platforma inteligenta, moderna, cu abilitati extraordinare, menita sa usureze munca tuturor celor care activeaza in piata. Vorbim aici de constructori, arhitecti, proiectanti, beneficiari sau chiar si producatori si furnizori de servicii. – Andrei Spataru, Fondator IBC Focus
Related Articles

Back to top button