Ghiduri și Sfaturi

Inovatie in domeniul hidroizolatiilor pentru fundatii: Impermeabilizarea integrala a betonului

Oricare ar fi condițiile meteorologice, hidroizolarea fundațiilor se poate realiza sigur și rapid, în 3 pași simpli:

  • 1. Impermeabilizarea și hidroizolarea integrală a betonul cu HYSEAL Concentrate
  • 2. Etanșarea rosturilor de turnare cu profilele expandabile Bentobar+
  • 3. Etanșarea golurilor de cofrare cu sistemul inovator BeSealed

Sistemele de hidroizolare bazate pe membrane sunt dependente de gradul de pregătire al stratului suport, de condițiile meteo din momentul aplicării și de experiența muncitorilor. În plus, necesită o protecție eficientă împotriva perforării sau distrugerilor accidentale.

Eliminați riscurile asociate aplicării deficitare a sistemelor de hidroizolație pe bază de membrane, reduceți costurile de aplicare și câștigați timp de execuție.  Folosiți HYSEAL Concentrate pentru a hidroizola integral betonul, încă din momentul turnării. Hidroizolarea integrală a betonului cu HYSEAL Concentrate vă ajută să reduceți timpul de execuție, eliminând complet riscul de apariție al infiltrațiilor, pe întreaga durată de viață a structurii

Află mai multe detalii despre sistemele de hidroizolare de la Radial Solutions

Pasul 1. HYSEAL Concentrate transformă betonul într-o barieră hidroizolantă, asigurând eficiență atât pentru expunerea la presiune hidrostatică pozitivă, cât și negativă. Protejează structura împotriva infiltrațiilor, atacurilor chimice și previne coroziunea armăturilor.

Pasul 2. Bentobar+ este o bandă hidrofilă, de dimensiuni mari (20x25mm), pe bază de bentonită și butil-cauciuc, utilizată pentru a preveni apariția infiltrațiilor pe zona rosturilor de turnare. Având capacitate mare de expandare, etanșează segregările mici, golurile și imperfecțiunile de pe suprafața rosturilor de turnare.


Pasul 3. Sealing UFO / RINGM previne apariția infiltrațiilor pe suprafața exterioară a distanțierilor de cofrare, iar Sealing PLUG etanșează golurile de cofrare, datorită capului expandabil și corpului rezistent la acțiune mecanică. Un sistem revoluționar, patentat, cu eficiență demonstrată!
Related Articles

Back to top button