FurnizoriRafturi și sisteme depozitare

Depozitarea articolelor de îmbrăcăminte – soluţii proiectate de experţi, concepute pentru dumneavoastră

Indiferent dacă clientul dumneavoastră este o persoană fizică ce plasează o comandă de pe telefonul mobil sau un cumpărător care comandă 1000 de articole de îmbrăcăminte în mai multe dimensiuni și culori, depozitarea este o verigă extrem de importantă a lanţului.

Ce vi s-ar potrivi cel mai bine?

Echipa noastră de specialiști vă propune soluții de depozitare extrem de simple și eficiente pentru selectarea manuală.

De obicei acesta este configurat ca un sistem cu un singur nivel/etaj, care utilizează diferite compartimente în fiecare modul al rafturilor. Este ideal pentru firme debutante, magazine de desfacere cu amănuntul individuale și pentru spaţiile restrânse.

O soluție mai complexă este următorul nivel, ideal pentru companiile care doresc să își extindă capacitatea cu nivele/etaje suplimentare, să schimbe configuraţia pentru a depozita diferite linii de produse precum încălţăminte, genţi sau accesorii, sau care pur și simplu doresc să folosească o combinaţie de haine suspendate, cutii și articole depozitate pliate sau întinse.

Nivelul complet integrat: soluţia noastră complet integrată poate include benzi transportoare suspendate, benzi de livrare și alte soluţii automatizate pentru reducerea costurilor de personal și îmbunătăţirea eficienţei.

Este ideal pentru afacerile mari cu multiple pieţe de desfacere și o reţea de distribuţie extinsă.
Related Articles

Back to top button