Ghiduri și Sfaturi

Descopera cele mai avantajoase 3 pachete oferite de IML MOTOARE – unic dealer autorizat Deutz in Romania

IMLmotoare, unic dealer autorizat al motoarelor si pieselor de schimb DEUTZ AG in Romania si Moldova,  a promovat, inca de la inceput, o buna imagine a produselor DEUTZ in piata romaneasca si a realizat colaborari permanente in Romania cu peste 2.800 de parteneri.

In portofoliul de clienti IMLmotoare intra societati din diferite sectoare de activitate:

constructii cai ferate |  constructii drumuri si poduri | navigatie si transporturi maritime si fluviale | operare aeroportuara | ateliere de reparatii diverse | clienti finali posesori ai unui echipament cu motor Deutz

iml-motoare

Optiunile sunt simple si includ avantaje in ceea ce priveste pretul, perioada de livrare si garantia acordata de fabrica DEUTZ:

  • PACHETE DE PIESE DE SCHIMB: Ciclul de intretinere regulata a motoarelor DEUTZ include si un prag de “aducere la zero” respectiv o reparatie capitala. Pentru a sprijini intretinerea facila, au fost formate pachete de piese de schimb care aduc avantajul unui pret redus fata de pretul de lista. Livrare din stoc Romania, stoc Germania ( 3 zile lucratoare ) sau camion.
  • SHORTBLOCK ( includ bloc motor, arbore, biele, pistoane ): sunt disponibile pre-asamblari de tip short-block pentru motoare 1011, 2011, 2012, 2013, 413, 513 ( limitat pentru combinatii de bloc motor – arbore cotit – axa cu came – pistoane). Livrare in circa 5 zile de la comanda.
  • Motoare DEUTZ Xchange sunt motoare revizionate integral ( motor pentru inlocuire a unui motor vechi ) si sunt disponibile pentru motoarele DEUTZ din seriile 1011/2011, 912/913/914, 1012/1013, 2012/2013, 1015/2015, 413/511/513. Motoarele sunt livrate fara accesorii si sunt produse in baza specificatiei data de seria de motor solicitata. Livrare in cca 10 zile lucratoare de la comanda.

Astfel, in functie de necesitati, se pot utiliza diverse forme de reparatie care garanteaza o prestatie conforma a motoarelor DEUTZ.

IMLmotoare- service DEUTZ

IMLmotoare este dealer unic autorizat al DEUTZ AG in Romania si Moldova. Pentru mai multe informatii si o oferta de pret, va invitam sa completati formularul de mai jos:
Related Articles

Back to top button