Proiecte și șantiere

Descoperă oportunitățile: 23 de hale de producție în Mureș, cu accent pe industria auto

Conform informațiilor disponibile pe Victa.ro, în ultimele 12 luni, în județul Mureș există în desfășurare alte 42 de proiecte de construcții de hale de producție. Valoarea totală a acestor investiții se ridică la sumă de 136.53 milioane de lei.

Printre cele 23 de proiecte de construcții de hale de producție din județul Mureș, se numără și proiectul specific al halei specializată în asamblarea de cablaje și componente electrice pentru industria auto. Acesta este un exemplu relevant al investițiilor în infrastructura industrială din zonă.

Elektrokontakt deschide drumul investițiilor în infrastructura industrială din Cristești, Mureș

Compania germană Elektrokontakt face o investiție semnificativă în România, înființând Elektromodul Romania în satul Cristești, județul Mureș, pentru producția de cablaje destinate industriei auto din Europa. Investiția inițială se ridică la 25 de milioane de lei, iar producția este programată să înceapă în primul trimestru al anului viitor.

Elektrokontakt, parte a unui grup de firme cu 1.700 de angajați în România, este specializată în asamblarea de cablaje și componente electrice pentru industria auto, având clienți precum BMW Group, Daimler, VW Group și General Motors. Compania are deja unități de producție în județul Arad, în localitățile Sântana, Pâncota și Chișineu-Criș.

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

Sursa articol: https://victa.ro și https://www.profit.ro

Related Articles

Back to top button