Proiecte și șantiere

Investiții de 53.87 milioane de lei în hale de producție: Moncler conduce valul investițiilor din Bacău

Conform informațiilor disponibile pe Victa.ro, în ultimele 12 luni, în județul Bacău există în desfășurare alte 35 de proiecte de construcții de hale de producție. Valoarea totală a acestor investiții se ridică la sumă de 53.87 milioane de lei.

Printre cele 35 de proiecte de construcții de hale de producție din județul Mureș, se numără și extinderea fabricii de îmbrăcăminte din Bacău, a grupului italian din industria modei de lux Moncler.

Extinderea de 10 milioane de euro a brandului de îmbrăcăminte de lux Moncler

Moncler, celebrul brand italian de modă de lux, și-a extins fabrica din Bacău printr-o investiție de aproximativ 10 milioane de euro. Noul spațiu de producție, pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați, marchează extinderea fabricii la 16.000 de metri pătrați.

Fabrica utilizează 100% electricitate regenerabilă, având în vedere certificarea LEED pentru clădirile sustenabile.

De asemenea, s-a construit o grădiniță pentru copiii angajaților. Cu o producție la capacitate maximă, fabrica din România va contribui cu aproximativ 30% la producția globală anuală de îmbrăcăminte de exterior Moncler. Proiectul reflectă angajamentul față de sustenabilitate, gestionarea eficientă a energiei și reciclarea deșeurilor rezultate din producție.

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

Sursa articol: https://constructfocus.ro și https://victa.ro

Related Articles

Back to top button