Proiecte și șantiere

Investiții de 206,07 milioane de lei în hale de producție în Maramureș

Conform informațiilor disponibile pe Victa.ro, în județul Maramureș există în desfășurare alte 23 de proiecte de construcții de hale de producție. Valoarea totală a acestor investiții se ridică la sumă de 206,07 milioane de lei.

Printre cele 23 de proiecte de construcții de hale de producție din județul Maramureș, se numără și proiectul specific al halei de producție pentru ambalaje de carton din Tăuții de Sus, deținută de Duo Precomet. Acesta este un exemplu relevant al investițiilor în infrastructura industrială din zonă.

Hala de producție pentru ambalaje de carton din Tăuții de Sus, controlată de familia Breban, reprezintă un element important în contextul dezvoltării industriale a regiunii. Producătorul de ambalaje din carton Duo Precomet planifică să investească 1,4 milioane de lei în construirea unei noi hale de producție pentru ambalaje de carton.

Noua hală va avea o suprafață construită de aproximativ 1.300 de metri pătrați și va fi amplasată pe strada Forestierului din Tăuții de Sus, unde firma deține deja o capacitate de producție de peste 4.000 de metri pătrați. Proiectul se află în faza avansată a procesului de pregătire pre-execuțională.

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

Sursa articol: https://victa.ro și https://constructfocus.ro

Related Articles

Back to top button