Stiri

Dexion lansează noul site pentru mașini automate de depozitare

Mașinile automate de depozitare sunt sisteme de depozitare comandate de calculator, care pot îmbunătăți semnificativ eficiența în depozitarea și preluarea produselor.

O mașină automată de depozitare poate economisi spațiul la sol cu până la 75%, reduce erorile de picking cu 70% și scade timpii de preluare cu peste 60%.

Cea mai eficientă modalitate de folosire a mașinilor de depozitare este de a include gestionarea articolelor în programul mașinilor.

Programul nostru WMS este dezvoltat pentru Tornado și Paternoster și poate fi inclus standard pe toate mașinile noastre. Organizați și optimizați depozitele cu mașinile automate de depozitare.

Sistemul automat cu lift Tornado este un soluție de depozitare dinamică, cu tăvi care se deplasează pe verticală și livrează bunurile direct operatorului, fie la apăsarea unui buton, fie prin scanarea unui cod de bare.

Structura simplă face ca acest sistem de depozitare să fie fiabil și ușor de întreținut, în timp ce design-ul modular permite personalizarea pentru a satisface aproape toate cerințele. Necesită aproape 75% mai puțin spațiu la sol decât soluțiile de depozitare convenționale și poate funcționa ca un sistem autonom sau ca o instalație cu mai multe unități.

Mașina de depozitare verticală automată Paternoster este o soluție securizată și sigură, care oferă depozitarea automată a articolelor grele sau de diferite dimensiuni. Oferă o accesibilitate bună și o imagine de ansamblu clară asupra bunurilor depozitate, fiind o soluție foarte bună pentru reducerea timpilor de picking.

Sistemul Paternoster funcționează prin rotație verticală. Mărfurile solicitate sunt transportate la operator pe cea mai scurtă rută posibilă și expuse într-o poziție ergonomică, cu opțiunea de a localiza punctele de extragere pe diferite niveluri ale clădirii.

Alte mașini automate de depozitare disponibile în cadrul gamei noastre sunt concepute pentru depozitarea și manipularea diferitelor tipuri de mărfuri grele, în special a obiectelor metalice. Optimizarea designului de tip turn permite încărcarea și descărcarea pachetelor întregi de materiale grele cu ajutorul unui stivuitor, precum și manevrarea unor piese individuale manual, cu o macara, sau automat cu alimentatorul de intrare-ieșire.

Noul site www.DexionMachines.ro oferă informații complete, video și detalii tehnice despre numeroasele avantaje ale acestei game unice. Puteți găsi, de asemenea, Studii de caz detaliate despre câteva dintre poveștile noastre de succes precum și detalii despre modul în care putem susține proiectele care includ mașini de depozitare, folosind funcția noastră unică de service online, la distanță, precum și echipele noastre de specialiști tehnici cu înaltă pregătire.

Accesați site-ul acum pentru a afla cum vă puteți îmbunătăți capacitatea de stocare și eficiența de manipulare folosind cea mai modernă tehnologie disponibilă pe piața românească.

Sursa articol: https://www.dexion.ro/compania/stiri-media/stiri-generale/dexion-lanseaza-noul-site-pentru-masini-automate-de-depozitare/
Related Articles

Back to top button