Ghiduri și Sfaturi

Domeniul industrial, pe locul 3 in topul lucrarilor primilor 100 constructori ai tarii

Judecand si dupa modul in care isi gasesc clientii, dar si tipurile de lucrari executate, ne aliniam in fata unei noi tendinte, care ne arata ca antreprenorii nu se mai dau in laturi de la niciun fel de lucrari iar in portofoliilor lor isi fac loc investitii din ce in ce mai diversificate.

proiecte industriale antreprenori 2014

Exista cativa antreprenori care si-au castigat renumele pentru executia unui anumit tip de lucrari, a unei anumite nise, insa exista si serii de antreprenori care au divizii separate pentru executia lucrarilor civile si pentru cele industriale sau de infrastructura si utilitati.

Afla in exclusivitate care sunt primii 100 antreprenori ai tarii si santierele acestora!

Analiza privind tipul santierelor realizate de catre cei mai puternici 100 de antreprenori ai tarii in 2014 ne arata evolutia fantastica pe care a avut-o domeniul lucrarilor de utilitati (sisteme de alimentare cu apa, canalizare, epurare, tratare, pompare, centrala electrice, eoliene, fotovoltaice, biogaz, etc.) in portofoliile acestora.

Daca in 2011, doar 1 din 10 antreprenori de top aveau astfel de lucrarii in portofoliile lor, situatia din prezent ne arata ca acest tip de lucrari sunt regasite in cazul a 7 din 10. Constatam evolutii pozitive comparativ cu anii precedenti in ceea ce priveste incidenta santierelor de infrastructura, a proiecteleor industriale, a cladirilor rezidentiale, a cladirilor de birouri, dar si a investitiilor medicale si stiintifice si a celor hoteliere si de relaxare, semn ca antreprenorii de top ataca proiecte cat mai diversificate. Scaderi sensibile se observa doar in cazul realizarii de santiere pentru constructii sociale si in cazul proiectelor de retail.

S-a lansat top 100 Antreprenori Generali in Constructii 2014! Afla aici cum poti intra in posesia a numeroase analize si clasamente unice din constructii.
Related Articles

Back to top button