Proiecte și șantiere

EBM Papst Construiește o Nouă Fabrică în Oradea

Compania germană EBM Papst, lider mondial în producția de ventilatoare și motoare electrice pentru industria auto, a achiziționat un teren de aproximativ 56.000 mp în cadrul parcului industrial Eurobusiness Park II din Oradea. Această investiție majoră va fi realizată în colaborare cu firma germană de management de proiect MPS Archonic.

Etapele Proiectului de Construcție

„În prezent, suntem în faza de elaborare a conceptului pentru noua fabrică,” au declarat reprezentanții EBM Papst. Acest pas inițial este esențial pentru a asigura o fundație solidă pentru viitorul proiect.

După finalizarea conceptului, următorul pas va fi proiectarea propriu-zisă a fabricii, urmată de obținerea tuturor avizelor necesare pentru construcție și selectarea unui constructor general. Aceste etape sunt cruciale pentru a asigura conformitatea cu toate reglementările și standardele în vigoare.

„Pasul următor implică execuția propriu-zisă a investiției,” au adăugat oficialii EBM Papst. Aceasta va include construirea structurii fabricii și amenajarea spațiilor necesare pentru operațiunile viitoare.

Funcționalități și Planuri Viitoare

După finalizarea construcției, EBM Papst va instala liniile de producție pentru ventilatoare destinate tehnologiei de ventilație și climatizare. Aceasta va marca începutul activităților de producție în noua locație.

Noua fabrică va găzdui și huburile de Cercetare și Dezvoltare (R&D), IT și Servicii Auxiliare, consolidând capacitățile companiei în aceste domenii critice.

„Și nu ne vom opri aici. Avem planuri ambițioase pentru următorii ani, inclusiv extinderea construcțiilor pe noua locație,” au declarat reprezentanții EBM Papst. Aceasta subliniază angajamentul companiei pentru investiții durabile și pe termen lung în zona metropolitană Oradea.

Prin aceste inițiative, EBM Papst își reafirmă rolul de lider global în industria sa și își extinde prezența în Europa de Est, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii.

Pentru mai multe detalii despre aceste proiecte și pentru a identifica partenerii potriviți pentru afaceri, vizitați Victa.ro.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button