Interviuri expertiStiri

Etanco Romania: tendinte de crestere a proiectelor de investitii pe 2013

Compania L.R. ETANCO, infiintata in 1951 de catre Raymond Lebraut, este fabricant francez si lider de piata de sisteme profesionale de fixare si accesorii de etansare pentru constructii industriale in Franta si sudul Europei.

Cu o gama variata de sisteme si accesorii, ETANCO Romania pune la dispozitie pentru constructori, distribuitori, utilizatori: prinderi mecanice pentru termo si hidroizolatii pe tabla, otel, beton, sisteme de fixare pentru hale industriale, invelitori: suruburi autoforante, nituri, sisteme de fixare pentru panouri sandwich, invelitori tabla, accesorii etansare, benzi autoadezive, fatade ventilate: structuri si sisteme fixare, sisteme de siguranta in constructii.

 

Ne-a raspuns la intrebari domnul Sorin SONEA, Director General din cadrul companiei ETANCO Romania:
1. Domnule Sonea, suntem la inceput de 2013. Cum s-a incheiat anul 2012 pentru compania Etanco ?

R: In conformitate cu tendintele pietii constructiilor.

 

2. Banuim ca planurile strategice ale companiei Etanco pentru 2013 sunt „secrete”, totusi, ce ne-ati putea dezvalui in acest sens? Cum estimati ca va arata piata constructiilor industriale in 2013?

R:  Exista o tendinta de crestere a proiectelor de investitii dar cu incertitudinile din anii trecuti.

 

3. Sunteti producator de sisteme de fixare pentru hale industriale, panouri sandwich, invelitori si multe alte accesorii necesare. Spuneti-ne cateva detalii despre produsele pe care le veti promova in anul 2013.

R:  Vom promova cele 14 familii de produse cuprinzand peste 100.000 de articole care au aplicabilitate pe piata romaneasca de constructii.

 

4.  Spuneti-ne ceva despre compania ETANCO care sa-i convinga pe investitorii proiectelor idustriale, cititorii nostri directi, sa va aleaga neconditionat produsele/serviciile .

R:  In primul rand suntem producatori de traditie in domeniu din anul 1952.
Nu suntem numai producatori dar si creatori de sisteme noi, in fiecare trimestru sunt create sisteme noi testate si agrementate utilizate in constructiile industriale si civile
Rigurozitatea serviciiilor de consultanta si logistica ce acompaniaza gama de produse au asigurat intotdeauna un succes deplin al utilizarii produselor pe santiere fapt ce a adus satisfactie utilizatorilor.
Produsele noastre sunt de fabricatie europeana avand certificari si agremente europene conform celor mai exigente norme.

 

5. Nu e un secret ca toata lumea vrea ieftin si bun, dar daca ati fi dvs beneficiarul unei hale si ati avea un buget limitat pentru achizitia sistemelelor de fixare, cum ati rezolva situatia?

R:  As alege produsele care raspund cerintelor calitative si de anduranta specifice proiectului, cum se spune profesioanale, desi acest termen s-a demonetizat prin utilizarea sa nejustificata in practica de catre unii furnizori. Cheltuielile suplimentare datorate problemelor ce le ridica calitatea indoielnica a unor produse depasesc de multe ori bugetele prevazute, cu anumite consecinte ce pot fi necontrolabile uneori.

 

6. Care este rivalul cel mai de temut pe care il aveti pe piata din Romania la ora actuala ?

R:  Furnizorii care prezinta anumite similitudini cu oferta noastra si care sunt cu adevarat producatori.

 

7. Ce surse de informare vis-à-vis de piata constructiilor foloseste un director?

R:  Toate caile de comunicare si informare abordabile.

 

8.  Care este proiectul d-voastra de „suflet” de pana acum, la care ati furnizat solutii pentru sistemele de fixare si accesoriile aferente acestora ?

R:  Avand peste 100 de proiecte mari realizate in decursul a zece ani de prezenta in piata pot mentiona malluri, centre comerciale, de productie si cladiri de mari proportii executate de antreprenori si constructori dintre cei mai reprezentativi in domeniu care recunosc calitatea produselor si serviciilor furnizate de grupul Etanco atat in Romania cat si peste hotare.

 

9. Schimband putin natura intrebarilor, daca sa zicem ati avea “o masina de teleportat” care ar fi primul loc in care v-ati teleporta ? De ce acest loc ?

R:  Desi am realizat deja acest lucru, desi teleportarea dureaza cateva ore la ora actuala, locul preferat este undeva in Europa acolo unde civilizatia si cultura sunt in armonie.

 

10. Daca ar fi sa transmiteti un indemn companiilor din domeniul constructiilor industriale sa devina cititorii www.infoHALE.ro, care ar fi acela?

R: Sa-l urmareasca si sa fructifice informatiile care sunt utile.

 

Va multumim pentru raspunsurile d-voastra, domnule SONEA si va uram mult succes la vanzari pe anul 2013. Pentru detalii despre produsele si oferte disponibile, vizitati pagina companiei: www.etanco.ro sau puteti contacta firma prin adresa de email: office@etanco.ro.

 

Din categoria interviuri mai puteti citi:

Cum a reusit ROMFRACHT vanzari record cu un produs nou lansat

Berg Banat: Protectia anticoroziva prin zincarea termica de pana la 80 de ani

Kingspan România: Nu ne așteptăm la surprize în 2013, poate o ușoară creștere de…
Related Articles

Back to top button