Stiri

Noul client al Bucharest Industrial Park va construi un depozit de 30.000 m2

sursa poza

Prin recenta achizitionare a unui nou teren de 5ha in Bucharest Industrial Park, compania H.Essers, lider belgian important pe piata de logistica, face primul pas in vederea afirmarii pe teritoriul romanesc. In prima faza, in cadrul Bucharest Business Park, se va construi un depozit de 30.000 m2.

Cea de a doua faza este reprezentata de o posibila extindere in Bucharest Industrial Park (BIP), extindere realizata de H.Essers ce va avea loc in vederea obtinerii si dezvoltarii unei zone de depozitare de aproximativ 100.000 m2.

La data de 10 octombrie 2012, H.Essers a semnat un contract de cumparare cu Bucharest Industrial Park (BIP). Prin aceasta achizitionare a terenului din Bucharest Industrial Park, H.Essers face primul pas in vederea afirmarii pe teritoriul romanesc .

Bucharest Industrial Park reprezinta un proiect initiat de catre Familia Ratiu in asociere cu Wilmarc Invest (printre altele Skyline Europe) si Attis (D. Cavens).

Odata cu incheierea acestui contract, H.Essers isi va mari suprafata de teren dobandita cu inca 50.000 m2. Pentru a lua aceasta decizie, s-au efectuat diverse studii de piata. Terenurile din Bucharest Industrial Park (BIP) beneficiaza de o amplasare unica si usor accesibila, acestea situandu-se aproape de prima iesire a uneia dintre cele mai importante autostrazi, ce deserveste traficul in vederea parasirii sau intrarii in Bucuresti, cu directia Europa de Vest (A1) .

In prima faza, pe terenurile din Bucharest Industrial Park, se va construi un depozit de 30.000 m2 dintre care 5000 m2 vor deservi articolelor farmaceutice, 2 x 10.000 m2 vor fi alocati pentru stocarea unor produse conventionale, 2 x 2000 m2 pentru depozitarea si stocarea de lichide si chimicale, toate acestea, evident, sub atenta monitorizare a normelor, iar in cele din urma, cei 1000 m2 ramasi, vor fi utilizati pentru un depozit de aerosoli.

Cea de a doua faza este reprezentata de o posibila extindere in Bucharest Industrial Park (BIP), extindere ce va avea loc in vederea obtinerii si dezvoltarii unei zone de depozitare de aproximativ 100.000 m2.

 

Despre Bucharest Industrial Park (BIP)

Bucharest Industrial Park (BIP), situat la Km 23, autostrada A1, Bucuresti- Pitesti, este dezvoltat pe baza unui parteneriat romano (familia Ratiu) – belgian (Wilmarc Invest &Attis), fiind format dintr-un parc de 173 de ha de teren.

Bucharest Industrial Park a generat pana in prezent investitii peste 70 de milioane de euro din care s-au creat peste 1000 de locuri de munca. Principalele companii din Bucharest Industrial Park (BIP) activeaza in domeniul logisticii, depozitare si industrie usoara.
Bucharest Industrial Park ofera o flexibilitate maxima in ceea ce priveste satisfacerea cerintelor clientilor sai prin oferirea unor cladiri la cheie si terenuri gata pentru constructie, echipate cu electricitate, gaz, telecomunicatii, internet cat si o infrastructura corespunzatoare.


sursa poza

Bucharest Industrial Park a obtinut titulatura de „parc industrial”, oferita de catre Guvernul Romaniei in 2002, titlu ce ofera scutirea taxelor pentru terenurile si constructiile aflate pe domeniul parcului Bucharest Industrial Park.

 

Despre compania H.Essers

Lider important pe piata de logistica, H.Essers este o afacere de familie infiintata in 1928, activa in intreaga Europa, ce ofera servici de transport personalizat si integrat si solutii logistice. In prezent, H.Essers detine 850.000 m2 de spatiu de depozitare, o flota de 1.150 de vehicule si 2.200 remorci, ce acopera 88 milioane km anual.

Companie cu peste 3000 de angajati precum si un sediu central in Genk, Essers detine sucursale in 10 tari situate in Europa de Vest si in Europa de Est.


sursa poza

H.Essers este o companie ce are la baza un sistem bazat pe bunuri: detine propriile flote, depozite si sisteme IT, fapt ce faciliteaza mentinerea unui control optim asupra tuturor proceselor strategice. Caracterul companiei, ca tip de afacere de familie, asigura un cumul de procese decizionale scurte, astfel incat sa poata raspunde cat mai flexibil cerintelor clientului si a situatiei schimbatoare de pe piata internationala.

Sursa

 

Stiri si analize despre alte investitii industriale accesati rubrica noastra: AICI

 

Iti place ?

In plus, activezi in domeniul constructiilor industriale?  Hai sa ne cunoastem! Lasa-ne datele tale si noi iti aratam cum poti sa faci bani cu noi!  (cu un simplu click pe poza infoHALE.ro). 
Related Articles

Back to top button