Analize de piață

Evoluția domeniului industrial în București-Ilfov

În luna septembrie au fost monitorizate 44 proiecte industriale în zona București-Ilfov (3 în București și 41 în Ilfov). Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de peste 338 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la 341,57 milioane RON.

Ce tipuri de proiecte au preferat investitorii?

Majoritatea investiții industriale monitorizate sunt spații de depozitare (38 proiecte). De asemenea, au fost identificate și 6 spații de producție, 3 spălătorii auto și 3 ateliere de reciclare.

În ce stadii de execuție se află proiectele?

În luna iunie au fost monitorizate 28 proiecte în stadiul de autorizare, 3 înainte de execuție, 7 în construcție, 2 în stadiul de amenajare și 5 finalizate.

Top 3 șantiere în luna septembrie
  • Unitate de depozitare și birouri, anexe tehnice, Ilfov, 76.539 mp
victa.ro
  • Centru logistic LIDL, Ilfov, 56.000 mp
victa.ro
  • Centru Logistic: depozit materiale de construcții, Ilfov, 40.506 mp
victa.ro
Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 119 firme de arhitectură care au executat lucrări industriale în Ilfov și București. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii sunt ALLOMORPHIC STUDIO și ENGINEERING DIVISION, fiecare cu 6 lucrări.

Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

32 antreprenori generali care au executat lucrări industriale au fost identificați în ultimele 3 luni. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt SAGEX CONSTRUCT și RADIAL PROD COM DESIGN, cu 4 proiecte.

Related Articles

Back to top button