FurnizoriSoftware

FLEXIMARK, pentru o marcare perfectă

Marcarea sau etichetarea reprezintă procese indispensabile oricărei activităţi. Domeniul electric prezintă particularităţi care impun soluţii pentru o marcare lizibilă pe termen lung, sigură şi adecvată condiţiilor specifice zonei în care vor opera echipamentele electrice.

Vorbim aici de factori climatici (temperatură, radiaţii ultraviolete, ozon, umiditate, atmosferă salină, etc ) sau de condiţii agresive datorate proceselor tehnologice specifice (vapori de substanţe chimice, contaminare cu lichide corozive, contact cu substanţe grase, etc.)

Totul trebuie marcat. Nu este o cerinţă iraţională sau o îngreunare a activităţii ci este o cale de  asigurare a unei  mentenanţe uşoare şi rapide. Practicienii care s-au lovit de instalaţii prost marcate ştiu că absenţa marcajelor sau greşeli în sistemul de marcare, pot să conducă la timpi foarte mari de rezolvare a defectelor.

Compania LAPP, consecventă principiilor de calitate, prezintă soluţii de marcare gândite şi testate atât de către companie cât şi de către instituţii suedeze terţe. Soluţiile de  marcare oferite de FLEXIMARK® au fost folosite începând cu anul 1978, anul infinţării companiei în Suedia. Produsele FLEXIMARK® au fost permanent adaptate cerinţelor reale impuse atât de către clienţi cât şi de realităţile tehnice.

Piaţa sistemelor de marcare este extrem de largă şi mulţi se vor întreba de ce să  aleagă FLEXIMARK®. Iată care sunt câteva dintre beneficiile utilizării acestor sisteme de marcare și etichetare:

Asigură toate variantele de marcare pentru conductori, cabluri, aparataj electric sau dulapuri electrice.

  • Variantele de etichetare au o  excelentă rezistenţă in timp fiind testate şi certificate de un organism suedez tert.
  • Imprimarea etichetelor se poate face în 3 moduri: de către fabrică, standard sau la cerere, de către utilizator pe imprimanta cu transfer termic, de către utilizator pe imprimanta laser de birou
  • Softul FLEXIMARK® se poate descărca gratuity. Utilizarea programului este foarte ușoara și comodă pentru orice utilizator, fiind creat pe scheletul programului Excel.
  • Pentru selectarea facilă a etichetelor exista un motor de căutare pe Internet asociat site-ului LAPP.
  • Pentru condiții super agresive de mediu ( mediu marin, petrol și gaze, industrie chimică, industrie alimentară), pot fi livrate etichete din tabla de inox ștanțate la cerere.

Este suficient să completaţi, într-un fişier excel a cărui format vi-l livrăm noi, textul dorit şi etichetele vor fi executate în cel mai scurt timp.

  • Pentru imprimarea în șantier a etichetelor, există în oferta LAPP imprimante portabile pentru tipărirea etichetelor autoadezive, neadezive sau tuburi de protecţie sau dispozitive pentru ștanțarea etichetelor metalice.
  • Pentru toate sistemele de marcare, sunt puse la dispoziția clienților și sculele necesare.

Vă așteptăm pe  www.lapp.ro cu mai multe informații despre produsele nostre.
Related Articles

Back to top button