1

 

Structura principala a halelor realizate de Galcorom este alcatuita  din cadre realizate din otel galvanizat cu inalta limita elastica, antiseismica si anticiclonica care rezistenta la vant pana la 210Km/ora.

Caracteristici:

Toate componentele structurii GALCO® sunt relizate din role de otel galvanizat la cald, ceea ce confera o remarcabila rezistenta la coroziune in orice conditii climaterice. Galvanizarea se face intr-o baie de zinc lichid, mentinuta la o temperature cuprinsa intre 450 – 500 grade Celsius. Timpul de contact intre tabla de otel si baia de zinc este de ordinal citorva secunde.

Solicitati aici mai multe detalii sau oferta de pret pentru proiectul dvs

Montare extrem de usoara

Elementele structurii GALCO sunt pregaurite, ele fixandu-se prin suruburi. Suruburile de prindere si buloanele de ancoraj pentru asamblarea structurii GALCO sunt din otel galvanizat la cald. Ca si piesele structurii, otelul din care acestea sunt realizate are o inalta limita elastica, de calitate 8.8. Caracteristica 8.8 corespunde unei limite elastice de 64 daN/mmp (8 x 8).

Extensiile sunt realizabile pe travee in lungime si in latime.Toate elementele structurii sunt profile “Z”, realizate prin indoire la rece. Ele sunt fabricate in serie mare la uzina FRANCEMETAL din Franta. Fabricatia este realizata cu utilaje si tehnologie de ultima generatie.

Solicitati aici mai multe detalii sau oferta de pret pentru proiectul dvs

2

Avantaje:

l  Datorita protectiei anticorozive, realizata uzinat prin zincare, durabilitatea constructiilor realizate cu sistemul GALCO este superioara celor metalice traditionale, cu protectiile realizate prin vopsire clasica.

l  Realizarea constructiilor din profile metalice usoare, galvanizate este o metoda eficienta si economica, utilizindu-se in multe tari.

l  Utilizarea protectiei suprafetelor metalice prin zincare le confera acestora o durabilitate mare in timp si totodata o reducere substantiala a manoperei pe santier si o intretinere minima.

l  Realizarea imbinarilor intre elemente prin suruburi asigura mentinerea protectiei anticoozive realizata uzinat.

l  Elementele de structura sunt elemente usoare, ceea ce face ca fundatiile sa fie fundatii izolate sub stalpi.

l  Suruburile: sunt din otel galvanizat, cu inalta limita elastica (clasa 8.8).

l  Structura: este compusa din profile Z realizate din otel galvanizat profilat la rece

Solicitati aici mai multe detalii sau oferta de pret pentru proiectul dvs

3

a