Ghiduri și Sfaturi

Hala tip Lego cu demontare si remontare rapida

Solutia Marcegaglia permite ridicarea structurii de acoperiş complet montată la sol, într-o singură etapă, garantează livrarea structurii modulare în doar 2 luni de la data comandării si ofera posibilitatea demontarii si remontarii structurii fara a se distruge elementele.

 

 

În interiorul propriei filiere productive dedicate sectorului de construcții civile și industriale, Marcegaglia propune o soluție din oțel pentru realizarea construcțiilor modulare, ideale pentru hale de producție, industriale sau artizanale, depozite sau săli de sport acoperite (pentru această utilizare, este disponibil în plus și sistemul Silver pentru tribune metalice din prefabricate ușoare cu montare, mutare sau demontare rapidă)
Din oțel zincat sau prevopsit, cu valori anti-corozive, sistemul garantează montajul rapid și o structură ușoară în comparație cu soluțiile actuale disponibile pe piață.

Avantaje:

  • Rapiditate şi simplitate în montaj:  garantează livrarea structurii modulare în doar 2 luni de la data comandării.
  • Greutatea redusă a structurii reticulare:  rezultă costuri reduse pentru fundații
  • Costuri de instalare extrem de mici: Soluția Marcegaglia permite ridicarea structurii de acoperiş complet montată la sol, într-o singură etapă, sau oricum in porțiuni de 2.000mp de acoperiş montat la sol, în funcție de forma și exigențele acoperișului respectiv. Aceste proprietăţi îi reduc cu mult costurile.
  • Structura modulară: permite extinderi simple și rapide sau modificarea volumelor originale, posibilitatea de introducere a podurilor rulante și o ușoară pozare a instalației electrice, de aerisire sau a altor necesități.
  • Posibilitatea introducerii cu uşurinţă a etajelor de serviciu având ca destinație birouri
  • La demontare nu se distrug elementele: permite o eventuală remontare a structurii

 

 

Soluția Marcegaglia pentru construcții modulare se completează cu panouri de acoperis, panouri de perete, panouri secționale, panouri fotovoltaice și sisteme de depozitare și logistică.

Panourile Marcegaglia termoizolante, cu poliuretan și vată minerală atât pentru pereți cât și pentru acoperiș, pe lângă faptul că garantează izolarea termică și fonică, permit instalarea ulterioara a tablei cutate fotovoltaice cu siciliu amorf integrată în acoperiș pentru realizarea unui acoperiş fotovoltaic.

Împreună cu soluția Marcegaglia există posibilitatea furnizării de porți secționale cu deschidere verticală prin retragere și accesorii de tinichigerie, sisteme pluviale pe întreaga clădire.

Marcegaglia oferă consultanță personalizată, asistență tehnică pentru proiectare, realizarea tuturor etapelor operative: de la faza de ofertare până la punerea in operă.

Pentru informații:
MARCEGAGLIA ROMÂNIA
DN59 km8+550m stânga,
Parcul Industrial Incontro
307221 Chişoda, Timiş – România
phone +40 . 356 461 461
fax +40 . 356 461 460
timisoara@marcegaglia.com
www.marcegaglia.ro
Related Articles

Back to top button