Proiecte și șantiere

Harta celor peste 500 de investitii industriale studiate de Victa in ultimele 30 de zile

In fiecare zi Victa, singura asistenta de ofertare la santierele din Romania, identifica noi proiecte din domeniul industrial, aduce informatii actualizate despre stadiile in care se afla cele care au demarat deja lucrarile si afla ce proiecte au fost finalizate.

Asadar, din cele 546 de proiecte industriale (hale, ferme, spatii depozitare, sere) urmarite in ultimele 30 de zile, 11 sunt proiecte ample finalizate – aici amintim fabrica de carton ondulat construita de Romcarton in jud. Ilfov si cladirea Frankiche din CTP Park Turda.

Majoritatea proiectelor – 450- sunt investitii aflate in stadii incipiente: intentie, autorizare, proiectare, licitatie sau inainte de executie, acestea fiind oportunitati expraordinare de ofertare pentru cei care ofera produse si servicii pentru aceste tipuri de constructii.

In jud. Botosani in stadiu de proiectare este o fabrica de echipamente de medie tensiune, in jud. Prahova vor incepe in curand lucrarile la un spatiu de productie produse de panificatie, in jud. Bihor e in faza de licitatie o ferma de reproductie porcine, iar in jud. Buzau e in faza de autorizare o hala de productie peleti.

Doresti sa afli mai multe informatii despre aceste proiecte?
Solicita un demo live gratuit!
Related Articles

Back to top button