Ghiduri și Sfaturi

Hidroizolatii fundatii, terase sau poduri? Lucreaza cu o companie certificata

Cand ajungem la capitolul hidroizolatii fundatii, terase, poduri sau piscine, nu putem vorbi de compromisuri la nivelul calitatii materialelor utilizate sau al instalarii.

 Compania CONDURARU GRUP este certificata in realizarea lucrarilor de hidroizolatii cu membrane bituminoase, hidroizolatii cu membrane PVC, hidroizolatii cu membrane epdm, pehd, hdpe si tpo, sau prin realizarea lucrarilor de impermeabilizare cu hidroizolatii lichide monoponente, bicomponente sau hidroizolatii poliuretanice.

Compania s-a remarcat prin realizarea lucrarilor de hidroizolatii si termoizolatii  la cel mai inalt nivel de calitate prin furnizarea si instalarea celor mai performante materiale.

Din portofoliul de lucrari al companiei CONDURARU GRUP se numara:

 Hidroizolatii pvc:

CONDURARU GRUP a realizat lucrarile de hidroizolare a teraselor aferente cantinei din incinta fabricii Pirelli Romania.

Hidroizolatii Conduraru1

 Magazin Lidl:

CONDURARU GRUP SRL a realizat lucrari de instalare membrane bituminoase prin termosudare cu flacara, pentru infrastructura cladirii zona de funatii si plansee de beton.

 

Hidroizolatii Conduraru Lidl

Hidroizolatii bituminoase:

CONDURARU GRUP SRL, in calitate de subantreprenor de specialitate in lucrari de izolatii, a realizat distributia materialelor si punerea in opera a sistemului de termohidroizolatie pentru un proiect sub antrepriza  SOPREX IMI.

Hidroizolatii Conduraru 4

Compania CONDURARU GRUP are o stransa colaborare cu societatea Martifer Romania, atat pentru punerea in opera a sistemelor de hidroizolatii in diverse proiecte civile si industriale, cat si prin distributia de materiale de constructii, cu precadere in domeniul termo si hidroizolatiilor, prin distributia de membrane hidroizolatii, materiale pentru izolatii si termoizolatii, membrane pvc, folii anticondens, difuzie, bariera vapori, impaslitura din fibra de sticla, mastic bituminos, chituri de etansare, rosturi de dilatare, materiale pentru impermeabilizari, vata minerala, polistiren extrudat, polistiren expandat, membrane pentru protectie si drenaj tip tefond, sindrila bituminoasa, amorsa bituminoasa, sisteme pluviale, deflectoare si parafrunzare, scurgeri de colt si de terasa, pir, sape, panouri sandwich etc.

Nenumaratele recomandari primite de-a lungul timpului din partea beneficiarilor sau antreprenorilor generali cu care a colaborat, nu in ultimul rand, certificatele de organizare ISO9001 si ISO14001,  aduc un plus de garantie cerintelor dumneavoastra.

Va stam in orice moment la dispozitie pentru:

  • Hidroizolatii terase circulabile, necirculabile, terase versi sau reabilitari
  • Hidroizolatii fundatii, parcari si rampe de acces, hidroizolare raider
  • Hidroizolatii poduri si pasaje, impermeabilizari, rosturi dilatare
  • Hidroizolatii piscine si bazine, confectii atice, sape mecanizate

Completati formularul de mai jos pentru a solicita o oferta de pret/ mai multe detalii sau contactati-ne in mod direct. Va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

SC CONDURARU GRUP CONSTRUCT SRL

Str. Utiesului, nr.15, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0721.724.104 / 0756.724.104

E-mail: office@hidroizolatii-conduraru.ro

Site: www.hidroizolatii-conduraru.ro

 

 
Related Articles

Back to top button