Analize de piață

Ilfov: Analiza pieței de uși industriale în ultimele 6 luni

Conform analizei IBC Focus asupra industriei construcțiilor, domeniul industrial a crescut cu 6,2% în anul pandemiei. Astfel, dacă în 2019 au fost monitorizate 4097 proiecte, în 2020 numărul acestora a ajuns la 4351.

În ultimele 6 luni au fost identificate 2034 proiecte la nivel național pentru care se estimează necesar de uși industriale secționale. În total, proiectele acoperă o suprafață de 4,63 milioane mp, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 7,26 miliarde RON. Cele mai multe lucrări sunt spații și parcuri logistice (984) și unități de producție (591).

De asemenea, cele mai multe investiții se află în stadiul de autorizare (1063 proiecte) și sunt de dimensiuni medii.

Câte proiecte cu necesar de uși industriale au fost identificate în Ilfov?

Cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 6 luni au fost identificate 108 investiții industriale cu un necesar de 2418 mp uși secționale teritoriul județului Ilfov. Cumulat, suprafața șantierelor depășește 491 mii mp, iar valoarea investițiilor se ridică la suma estimată de 693 milioane RON.

Top 3 investiții în funcție de suprafață
  • Parc logistic de 2 hale de depozitare – P3 Bucharest NW Ring Road, cu o suprafață de 81.210 mp și o investiție estimată la 97,45 milioane RON.
  • Parc logistic, hale industriale și spații de birouri – Chitila Logistic Hub. Proiectul ocupă o suprafață de 77.000 mp, iar valoarea investiției atinge suma estimată de 166,85 milioane RON.
  • Parc logistic – 2 hale depozitare, birouri, spații administrative, cu o suprafață de 70.000 mp și un buget aferent investiției estimat la 84 milioane RON.
Segmentarea proiectelor pe subdomenii

Și în Ilfov se menține trendul identificat la nivel național, iar cele mai multe proiecte cu necesar de uși industriale secționale sunt spații de depozitare (73). De asemenea, au fost identificate și 26 unități de producție, 16 spălătorii auto și 10 ateliere de reciclare.

Domeniul industrial: cei mai activi arhitecți în Ilfov

În ultmele 6 luni au fost identificate 18 firme de arhitctură și proiectare care au executat lucrări industriale în Ilfov. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt ARCHITECTURE DOMUS DESIGN (9 proiecte), STRUCTURE DESIGN AFUMATI (3 proiecte), URBAN PLAN CONCEPT (2 proiecte) și ARC TECTURE HUB (2 proiecte).

Descarcă GRATUIT analiza pieței de uși industriale prin completarea formularului de mai jos și descoperă mai multe informații importante din piața de specialitate.
Related Articles

Back to top button