Ghiduri și Sfaturi

Incalzirea halelor – ponturi si optiuni

Venirea iernii ii determina pe proprietarii de hale sa caute cea mai avantajoasa solutie pentru incalzirea acestora. In afara depozitelor care necesita o temperatura speciala de depozitare, pentru a asigura angajatilor conditii favorabile de munca intr-o temperatura potrivita, in general halele au nevoie de sisteme suplimentare pentru a se incalzi pe timp de iarna.

Cat difera insa incalzirea unei hale de incalzirea unui apartament?

Pentru ca halele sunt mult mai spatioase decat locuintele, atunci au nevoie de sisteme mai puternice, dar in acelasi timp care sa nu consume nici foarte multe resurse.

Intr-o hala fluxul de intrari si iesi este mult mai mare decat intr-un apartament si atunci un sistem de usi cu inchidere automata ar putea contribui, de exemplu, la scaderea costurilor de incalzire pentru ca aerul rece de afara nu ar avea foarte mult timp sa patrunda inauntru.

Cele mai multe dintre hale nu au activitate pe timp de noapte si atunci nu sunt incalzite 24 din 24 de ore, situatie care ingreuneaza incalzirea acestora dimineata, pana se obtine temperatura potrivita. De multe ori, o hala cu luminatoare pe acoperis porneste de la primele ore cu un avantaj puternic datorita razelor solare care reusesc uneori si in sezonul rece sa emita caldura.

Pentru a gasi in scurt timp cea mai buna solutie pentru a va incalzi hala, va recomandam sa cautati in biblioteca online de produse Arhispec.ro. Aici aveti multe produse intr-un singur loc, cu documentatii si prezentari. In plus, puteti solicita oferta direct producatorului:

Covorase degivrare MDT/MST/ADPSV
Panou radiant cu apa si abur
Panou radiant de temperatura inalta
Panouri radiante industriale cu undă lunga de infrarosu
Grupuri de pompare Heat-Line
Ventilatoare centrifugale

Doar in luna decembrie, anul acesta, in cea mai mare baza de date cu santiere, Raportul de Investitii, au fost adaugate peste 160 de hale in proiectare, constructie, extindere sau finalizate.

Completati formularul de mai jos daca doriti sa le oferiti solutii pentru incalzire sau alte produse
Related Articles

Back to top button