Stiri

Industrial: 59 de spatii de productie aflate in cautare de oferte pentru servicii si materiale

Conform asistentei virtuale de vanzare la santiere – VICTA, in ultimele 30 de zile au fost identificate si monitorizate un numar total de 119 proiecte incadrate in domeniul Industrial, spatii de productie.

La nivel de valori cumulate, se estimeaza investitii peste 1,17 mld RON, cele mai multe fiind inregistrate in Bihor (8 proiecte identificate), Ilfov, Cluj, Constanta si Dambovita (cate 7 proiecte identificate pentru fiecare).

Iata cum arata distributia pe harta a tuturor celor 119 de investitii monitorizate cu ajutorul VICTA:

Revenind insa la investitiile identificate, conform aceleaiasi surse, 59 de proiecte sunt in prezent in cautare de oferte pentru servicii sau produse. Printre acestea amintim:

  • Hala de productie cu o valoare estimata de peste 3 milioane lei, din judetul Mures, aflata in cautare de servicii de antrepriza generala
  • Ferma vaci de lapte, spatii de prelucrare si comercializare produce lactate, din judetul Gorj. Proiectul se ridica la valoarea de aproximativ 900 mii lei si se afla in cautare de oferte pentru servicii de antrepriza
  • Centru logistic Olympian Park – 5 hale industriale, din judetul Cluj, aflat in prezent in cautare de oferte pentru servicii si produse.

Vrei mai multe detalii despre aceste proiecte? Solicita un demo GRATUIT la VICTA!
Related Articles

Back to top button