Ghiduri și Sfaturi

Inovatii de ultima ora in manipularea si ridicarea sarcinilor

Inovatii de ultima ora in manipularea
si ridicarea sarcinilor

Macarale industriale sistem DEMAG produse in Brasov

Poduri rulante

Cu o experienta de peste 24 de ani in domeniul instalatiilor de ridicat, compania Elmas din Brasov produce si comercializeaza in Romania o gama completa de macarale industriale sistem DEMAG – A TEREX BRAND.

In varianta podurilor rulante monogrinda sau bigrinda, adaptate la diferite aplicatii industriale sau comerciale, mecanismele de ridicat Demag va stau oricand la dispozitie si va asigura cresterea productivitatii in cadrul fluxului de materiale.

Spuneti-ne aici de ce aplicatii aveti nevoie si va oferim imediat consultanta gratuita!


Tehnologie de ultima ora

In functie de complexitatea aplicatiei, fiecare pod rulant Elmas – sistem Demag este echipat cu tehnologie moderna care va asigura viteza si flexibilitate mare de lucru.

Mecanismele de ridicat performante Demag (electropalane cu lant sau cablu), unitatile de translatie realizate din grafit nodular, tehnologia CAN Bus, design-ul optimizat, diferite tipuri de comenzi (radio sau de la sol) si macaralele industriale produse la Brasov raspund celor mai exigente cerinte prin tehnici inovative de functionare.

Solicitati aici oferta de pret sau mai multe detalii.

Elmas produce si livreaza poduri rulante sistem Demag pentru sarcini intre 1,6 si 300 tone, cu ecartamente intre 6 si 40 metri, la inalte standarde de calitate.

Poduri rulante

Toate macaralele industriale realizate de Elmas poarta marcajul CE si sunt certificate conform EN 1090-1:2009÷A1:2011, ISO 9001:2008, SR ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008.

Pachet complet de servicii: consultanta tehnica, proiectare specializata, documentatii tehnice complete, montaj, service cu acoperire nationala si in afara tarii (Bulgaria, Ungaria, Moldova), lucrari de intretinere si revizie, piese de schimb exclusiv originale, service call center 24 h/7zile.

Solicitati aici oferta de pret sau mai multe detalii.

In functie de aplicatia dorita avem capacitatea de a oferi solutii tehnice la cheie din domeniul instalatiilor de ridicat si al fluxului de materiale din diferite industrii.

Poduri rulante monogrinda Poduri rulante bigrinda
Poduri rulante Poduri rulante



Related Articles

Back to top button