Antrepriză construcții industrialeFurnizori

Italia Star: 25 de ani de succes alături de o echipă puternică

După un 2020 plin de provocări, compania românească fondată în 1996, Italia Star, aniversează anul acesta 25 de ani de activitate alături de o echipă puternică și de parteneri de încredere. Un nume cu rezonanță pe piața echipamentelor profesionale pentru construcții, acest brand se mândrește cu un portofoliu puternic de proiecte și o serie de investiții de referință pe piața națională.

De la import utilaje la o gamă completă de echipamente și servicii

Povestea Italia Star a început în anul 1996 din dorința de a facilita importul de utilaje de transport și acces la înălțime pentru șantierele din țara noastră. Echipa a adus pe piața din România utilaje precum macarale, platforme sau lifturi de șantier. Ulterior, cerințele pieței i-au determinat să extindă catalogul și spre stații de betoane silozuri orizontale/verticale și stații pentru procesarea varului.

În scurt timp compania a devenit unul din liderii naționali pe acest segment și a dezvoltat și un nou serviciu, de închiriere, deținând cea mai mare flotă din România pentru platforme (cremalieră și cabluri), lifturi și macarale. Totodată, începând cu 2010, în portofoliu au intrat și game noi de echipamente deținute de mărci prestigioase în domeniul echipamentelor de mică mecanizare, sisteme de pompare a materialelor pentru construcții, generatoare de curent și multe altele.

„Succesul nostru și această evoluție de-a lungul timpului se datorează unei echipe de oameni extrem de muncitori și profesioniști. Vorbim aici atât de angajații Italia Star, cât și despre partenerii noștri de încredere. Fără aceștia nu am fi ajuns un nume atât de puternic, tocmai din acest motiv, atunci când vorbim despre echipă, vorbim despre un tot care implică atât oameni din interiorul companiei, cât și din afara ei.” – reprezentanții Italia Star

Peste 100 de distribuitori naționali și 40 internaționali

Odată cu evoluția serviciilor la nivel intern, a venit și solicitarea și dorința de extindere la nivel internațional. În prezent, compania se mândrește cu peste 100 de distribuitori naționali, dar și cu 40 de puncte internaționale. Astfel, la nivel regional compania s-a extins și în Bulgaria, Republica Moldova și Ungaria.

„În ultimii ani am abordat cu încredere piețele internaționale, exportând constant în Italia, Portugalia și Spania iar pe lângă acestea având contacte deschise în Columbia, Argentina, Georgia, Tunisia etc. Privim cu mândrie realizările din cei peste 25 de ani de activitate și ne propunem continuarea la cel mai înalt nivel al activității, mereu alături de partenerii noștri.” – echipa Italia Star

Pentru mai multe detalii despre activitatea companiei vă invităm să consultați website-ul oficial, sau pentru oferte și soluții personalizate, puteți completa și formularul de mai jos.
Related Articles

Back to top button