Ghiduri și Sfaturi

KEMPPI MASTERTIG – noul maestru al sudarii iese cu totul din tipar

Noul maestru al sudării TIG cu curent alternativ și curent continuu, MasterTig stabilește noi standarde de calitate a sudurii, aplicabilitate și eficiență energetică. Proiectată pentru grupuri de utilizatori profesioniști, familia de produse MasterTig oferă diverse variante de putere în cadrul modelelor de 230A, 300A, 400A* și 500A*, cu specificații impresionante privind dimensiunea și greutatea. Filozofia designului modular permite alegerea celor mai potrivite specificații pentru necesitățile utilizatorilor, inclusiv panouri de comandă alternative, telecomenzi wireless și opțiuni de cărucior de transport. Stilat, practic și robust, MasterTig absoarbe loviturile și atenuează impactul lucrărilor zilnice de sudare. Ușor și compact, MasterTig este realizat din plastic dur turnat prin injecție și prezintă structuri de protecție cu punte de impact, devenind astfel partenerul de nădejde pentru utilizare în atelier și pe șantier.

SETĂRI CU 60% MAI RAPIDE

Sistemul Weld Assist dirijează pentru o setare optimă. Aparatul trebuie informat ce se intenționează să se sudeze, iar acesta va seta parametrii corespunzători pentru o sudare ușoară și productivă.

VITEZĂ DE SUDARE CU 30% MAI MARE

Funcția Double Pulse accelerează viteza de deplasare în aplicații cu curent continuu și reduce cu 20% absorbția de căldură. Sudare mai rapidă și deformare redusă a materialelor.

NIVELURI DE ZGOMOT CU 20% MAI MICI

MasterTig reduce nivelurile de zgomot comparativ cu principalii concurenți în aplicațiile de sudură ACDC, permițându-le utilizatorilor să se concentreze în liniște asupra calității.

PERSONALIZARE

Poate fi încarcată sigla firmei sau imaginea favorită favorită pentru a personaliza economizorul de ecran al MasterTig.

DESIGN MODULAR

Pot fi alese dintr-o gamă largă de modele de putere, interfețe cu utilizatorul alternative, opțiuni de telecomandă, cărucioare de transport și pistolete, astfel încât aparatul să se plieze perfect pe necesitățile utilizatorului.

PUNTE DE IMPACT

MasterTig este proiectat și construit din materiale plastice reciclabile, puternice și cu capacitate de absorbție de energie, integrând structuri tip punte de impact care protejează mai eficient sursa de energie împotriva loviturilor zilnice inerente lucrărilor de sudură.

PIVOT SAFE

Unitățile de transport MasterTig prezintă funcția de încărcare a buteliei de la nivelul solului, fără să mai fie necesar să ridicați o greutate mare. Unitatea de transport P45MT integrează o placă de butelie pivotantă inovatoare, care permite încărcarea buteliei de gaz în condiții de siguranță.

PANOURI DE COMANDĂ UI

Alegeți fie panouri de comandă cu butoane tradiționale, fie sistemul de comandă cu TFT color de 7 inch care permite setarea ușoară, rapidă și precisă a parametrilor. Protejat printr-un blindaj tip scut de 3 mm, panoul de afișare TFT de 7 inch rezistă la impact și la zgârieturi.

WELD ASSIST

Setați aparatul prima dată și de fiecare dată cu Weld Assist. Urmați pașii simpli de pe ecran, selectând materialul, grosimea, tipul de îmbinare și poziția, iar Weld Assist va seta cei mai buni parametri, dirijând sudorul astfel încât să obțină o sudură precisă și productivă. Weld Assist oferă, de asemenea, recomandări pentru dimensiunea electrodului, sârma de umplere, debitul de gaz, tipul de șanț, profilul de trecere și viteza de deplasare. Perfect pentru crearea pWPS.

AUTOCOOL

Răcirea dinamică cu gaz și apă asigură controlul optim al temperaturii și eficiența puterii. În funcție de nivelul puterii de sudare și de durată, ventilatoarele de răcire ale sursei de alimentare moderează fluxul de aer și timpul de rulare a motorului răcitorului între 15 secunde și 4 minute, reducând consumul de energie electrică și nivelurile de zgomot localizate.

BLUETOOTH

Magia telecomenzii fără fir. Anulați reparațiile cablurilor aflate la distanță și îmbunătățiți siguranța lucrului pe șantier utilizând telecomenzile wireless cu Bluetooth. Selectați modulul manual sau cu pedală și, în funcție de șantier, bucurați-vă de controlul puterii fără fir de la o distanță cuprinsă între 15 și 100 de metri. Pur și simplu, simplifică viața.

DOUBLE PULSE

Double Pulse combină ciclurile de impuls alternative pentru o viteză de sudare cu 30% mai mare și o absorbție de căldură redusă cu 20%. Reducând gradul de deformare și costurile sudurii, funcția Double Pulse este ideală pentru aplicații de sudare manuală și mecanizată în curent continuu, asigurând totodată suduri cu aspect excepțional. iTEC ITEC este tehnologia de aprindere proiectată pentru pornirea fiabilă a arcului. Fiind utilă îndeosebi cu extensii lungi de pistolet pentru sudare pe șantier sau în aplicații cu materiale subțiri și precise și curent redus, puteți seta energia variabilă a forței scânteilor.

CANALE DE MEMORIE

Panoul de comandă cu TFT color MTP35X oferă 99 de canale de memorie per program pentru salvarea celor mai bune valori ale parametrilor sau WPS. Copiați sau ștergeți și actualizați, după cum este necesar. E simplu și rapid.

MICROTACK

MicroTack este funcția de sudare în puncte rapidă și precisă pentru sudarea TIG cu curent continuu și curent alternativ. Este ideală pentru sudarea în puncte multiplă, repetitivă, în aplicații cu plăci metalice subțiri, unde consecvența și aspectul controlat sunt de importanță capitală. MicroTack poate fi setat între 1 și 5 cicluri de impulsuri repetate sau în modul ciclu continuu. Nivelul curentului de sudare este setat independent, iar durata ciclului arcului este selectată între 1 și 200 ms. Sudare în puncte precisă cu absorbție minimă de căldură. Perfect.
Related Articles

Back to top button