Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

LAHTI PRO – o solutie eficienta in materie de echipamente de protectie personala, pentru siguranta muncii pe santier

LAHTI PRO este un brand polonez de îmbrăcăminte și echipamente de protecție distribuit în România de către compania ROMPROFIX.

Produsele LAHTI PRO urmăresc o linie modernă de îmbrăcăminte de protecție, realizate pentru a asigura un înalt grad de siguranță și confort în timpul lucrului. Se caracterizează prin calitate ridicată, materiale și finisaje rezistente, culori și modele versatile. Aceste produse conferă siguranța muncii în  șantiere de construcții, fabrici, diverse ateliere, lucrări de grădinărit etc.

Portofoliul LAHTI PRO este unul foarte diversificat cuprinzând soluții potrivite pentru protecția cât mai completă a utilizatorilor. Printre produse amintim: căști de protecție, măști, șepci, căciuli, ochelari cu protecție UV, bandane, cămăși, bluze polar, geci, mănuși cu protecție termică, bluză și pantaloni de corp cu protecție termică, șosete, cizme ultra-ușoare, cizme îmblănite, bocanci etc.

ROMPROFIX, o companie româno-poloneză, înființată în 2007 este un important centru de distribuție de unelte, accesorii, mașini electrice și echipamente de protecție personală.

 

Răsfoiește catalogul nostru de echipamente de protecție!

Pentru informații suplimentare sună la 0725 335 021 sau trimite-ne o cerere de ofertă pe adresa ika@romprofix.ro pentru a beneficia de oferte personalizate!
Related Articles

Back to top button