FurnizoriHVAC IndustrialStiri

Lindab: Hale metalice de la A la Z

Lindab România dezvoltă, produce și promovează produse și soluții moderne pentru construcții civile & industriale și sisteme de ventilații pentru un climat interior îmbunătățit.

Pe lângă dezvoltarea și fabricarea produselor metalice de înaltă calitate, Lindab și-a propus încă de la început să susțină companiile și persoanele care execută lucrări de construcții. Lindab oferă consultanță tehnică la cel mai înalt nivel de profesionalism într-un domeniu larg de competență.

Ce tipuri de servicii oferă compania?

Materiale pentru construcții: acoperim totul, de la sisteme pentru acoperiș, pereți și planșee, componente special gândite, precum elementele sistemului pluvial, până la popnituri sau șuruburi. Pentru toate necesitățile – un acoperiș complet sau un cârlig de jgheab – există întotdeauna o soluție.

Solutii pentru construcții: Oferim o gamă largă de soluții pentru construcții, atât pentru segmentul rezidenâial, cât și pentru cel comercial sau industrial. Ne bazăm pe soluții economice, funcționale, simple și prietenoase cu mediul înconjurător, livrate ca soluții standard sau particularizate, în funcție de necesități.

Proiecte realizate:

  • Inovalabel – sediu firmă Iași
  • Carpathian Springs – fabrică Suceava
  • Optimedia – fabrică Zalău
  • Yachting – fabrică vele Severin
  • KFC – restaurant Harghita
Consultă website-ul Lindab pentru mai multe detalii privind oferta de servicii a companiei

Echipa de hale metalice are maturitatea necesară, a dobândit până în prezent cunoștințele ncesare și are toate abilitățile tehnice pentru a transforma un proiect de hală în realitate, oriunde în România. Oamenii de vânzări au întotdeauna suport tehnic și toate lucrările pot avea management de proiect, astfel încât grijile să poată fi lăsate în seama Lindab.

Ce ne propunem ca și echipă pentru 2021? Țintim spre dezvoltarea zonei de Sud a țării, atât cantitativ, cât și calitativ.

Activitatea companiei în imagini

Solicită mai multe informații despre companie folosind formularul de mai jos sau consultă catalogul de servicii și produse oferite de Lindab.Related Articles

Back to top button