Ghiduri și Sfaturi

Macaralele pivotante BONFANTI CRANES – solutia ideala pentru a integra sistemele de manipulare a incarcaturii in depozite, fabrici sau spatii in aer liber

BONFANTI se mandreste cu o experienta dovedita in dezvoltarea unor solutii specifice pentru manipularea materialelor si logistica de productie. Scopul personalului companiei este de a planifica cele mai eficiente strategii pentru a facilita manipularea materialelor, optimizand astfel procesul de productie si care permite clientilor sa creasca profitabilitatea operatiunilor lor, garantand in acelasi timp standardele de calitate si siguranta de top. Eficienta si inovatie in fiecare ramura de activitate sunt cuvintele cheie utilizate in proiectare si dezvoltare.

Macaralele pivotante BONFANTI au o grinda a carui consola este montata pe un stalp. Sunt cele mai bune solutii pentru a integra sistemele de manipulare a incarcaturii in depozite, fabrici sau spatii in aer liber.

Macarale Pivotante de Perete

Montata pe perete, macara cu brat se sprijina pe o structura de sustinere consola fixata pe perete. Acesta este format dintr-o pereche de placi din otel forjat fixate pe perete sau ancorat de un stâlp cu suruburi care actioneaza ca un suport pentru brat si ii permit rotatia acestuia.

Bratul, care se roteste in jurul propriei surubului, consta intr-o grinda de sustinere si care permite rularea caruciorului purtator de troliu. Exista 3 tipuri de brat: canal, consola si imprejur.

Datorita dimensiunilor reduse de instalare usoara si imediata sunt solutia ideala pentru manipularea sarcinilor intr-un singur loc de munca in intervalul bratului.

Macarale Pivotante cu Coloana

Datorita dimensiunilor reduse de instalare usoara si imediata sunt solutia ideala pentru manipularea sarcinilor intr-o singura zona de munca, pe lungimea bratului.

Exista doua tipuri:

  1. CU ACTIONARE ELECTRICA

Macaraua este montata pe o coloana cu sectiune tubulara fixata pe sol cu suruburi inserate intr-o fundatie plinta. Bratul, care se roteste in jurul axei coloanei, consta intr-o grinda de sustinere pentru caruciorul purtator de troliu. Prin miscarea in jurul coloanei a bratului si pe toata lungimea acestuia, utilizand un motor electric cu reductor, se poate pozitiona incarcatura in toata zona deservita de acesta.

  1. CU ACTIONARE MANUALA

Macaraua este montata pe o coloana cu sectiune tubulara fixata pe sol cu suruburi inserate intr-o fundatie plinta. Bratul, care se roteste in jurul axei coloanei, consta intr-o grinda de sustinere pentru caruciorul purtator de troliu. Prin miscarea in jurul coloanei a bratului si pe toata lungimea acestuia, utilizand actionarea mecanica, se poate pozitiona incarcatura in toata zona deservita de acesta.

Macarale Pivotante cu Portanta Mare

Macaraua este montata pe o coloana cu sectiune tubulara fixata pe sol cu suruburi inserate intr-o fundatie plinta. Bratul, care se roteste in jurul axei coloanei, consta intr-o grinda de sustinere pentru caruciorul purtator de troliu.

Prin miscarea in jurul coloanei a bratului si pe toata lungimea activa a acestuia, utilizand un motor electric cu reductor, se poate pozitiona incarcatura in toata zona circulara deservita de sub acesta.

Gama de produse BONFANTI indeplineste cerintele oricarui client de la manipularea materialelor pentru echipamentele de alimentare, de depozitare, de control al proceselor si de monitorizare. Misiunea noastra este de a oferi experienta si produse clientilor, obiectiv principal fiind cresterea profitabilitatii si a eficientei in logistica.
Related Articles

Back to top button