Stiri

Masini noi si proiecte interesante la EXPO PLAST 2013!

Pregatirile pentru targul din toamna sunt in plina desfasurare! Cea de-a treia editie a evenimentului se va bucura de participarea celor mai sonore nume din industrie, care vor profita de toate avantajele oferite de cel mai important eveniment! Organizat de Euroexpo si ASPA PLAST, evenimentul va avea loc in perioada 18 – 21 septembrie 2013, la Romaero Baneasa.

Singura expozitie din Romania dedicata industriei de mase plastice le ofera clientilor vizati posibilitatea de a interactiona direct cu reprezentantii companiilor distribuitoare si de a testa, de cele mai multe ori in premiera, cele mai noi tehnologii si echipamente din piata. Astfel, Expo Plast este una din cele mai bune metode de dezvoltare a unor noi relatii de afaceri, precum si pentru consolidarea celor de traditie.

Printre companiile inscrise se afla ALBIS PLASTIC, ARTEM GROUP TRADE & CONSULT, ELECTROMAGNETICA, ENGEL INJECTIE, ERENSOY, HITARO PLASTIC MACHINES, GJ, MUNPLAST, PLASTOR, POLITEH, RECOLO, STAUBLI SYSTEMS, SWOBODA, SYNTHESIA GRUP, TEHNIC MOLD TRADE, TOOL TEMP HUNGARIA, TOP PLAST, WITTMANN BATTENFELD si alte nume din domeniul prelucrarii maselor plastice, producatori si distribuitori de materii prime, echipamente si utilaje pentru prelucrarea maselor plastice, atat din tara, cat si din strainatate, precum si institutii de profil din sector. In premiera pentru aceasta expozitie, si-au anuntat prezenta si ECOSISTEM, OMYA CALCITA, LA FACTORY, HARPLAST, ROMCOLOR 2000, ARTEGO, VERNICOLOR, AECTRA, VEGRA INFO, JASZ PLASZT, MASE PLASTICE TURCU, FLEXMONT, EXTOL COMP, RAMAC si PRODPLAST.

Anul acesta expozitia Expoplast si-a extins tematica, pentru a putea contribui si la dezvoltarea sectoarelor dedicate in exclusivitate firmelor care activeaza in domeniul productiei si distributiei de ambalaje, cauciuc si reciclare. Astfel, in cadrul expozitiei va putea fi descoperit un spatiu distinct, dedicat acestor tipuri de activitati.

Totodata, premergator expozitiei, va fi organizata o conferinta structurata pe doua teme de real interes pentru industria prelucrarii de mase plastice din Romania:

–          importanta acestui sector pentru industria auto;

–          noi tendinte in reciclarea ambalajelor din plastic.

Expo Plast va avea loc in perioada 18 – 21 septembrie, la Romaero Baneasa. Accesul va putea fi facut pe baza invitatiei, a inregistrarii online (sistem disponibil pe site-ul www.expoplast.ro incepand cu 18 august 2013) sau a inregistrarii la intrare.
Related Articles

Back to top button