Proiecte și șantiere

Pentru instalatori Mos Craciun vine in AUGUST

In plin sezonul constructiilor, furnizorii de materiale si montatorii de instalatii pentru halele industriale au motive reale de bucurie. Numeroasele cereri de oferta descoperite in ultimele saptamani, pot repune in scena o atmosfera de sarbatoare prin intalniri de afaceri si contracte noi. Iata cateva dintre acestea:

1. In Arad, o HALA de productie 24 X 14 X 6 asteapta oferta pentru: Proiectare, executie + instalatie racire , la cheie.

2. In Cluj, o HALA pentru intretinerea camioanelor, vulcanizare si spalatorie auto asteapta oferta pentru: Instalatii complete. Suprafata construita va fi de 840 mp.

3. In Salaj, un depozit si magazin de prezentare furaje si aditivi furajeri asteapta oferta pentru: Instalatii electrice.

4. In Ilfov, o HALA de productie  17 X 9.8 X 4,5 asteapta oferta pentru: Proiectare, executie + instalatie racire  (la cheie).

5. In Arad, se asteapta oferte pentru:  Sistem de racire hala productie (manopera + instalatii) la o HALA constructie mai veche, pe 3 niveluri (40 X 20 X 5).

 

santiere la care se poate oferta

 

6. In Alba, se asteapta oferte pentru:  instalatii HVAC (aer conditionat, incalzire prin ventilatie), instalatii electrice si sanitare la o HALA de 1000 mp.

7. In Bucuresti, un proiect de renovare – reconversie in depozit frigorific si spatii de birouri, asteapta oferte pentru sistem complet de instalatii frigorifice (executie si materiale).

8. In Olt, un proiect de  reabilitare si modernizare silozuri de cereale oferta pentru: Instalatii pentru echipamente.

9. In Arges, o sectie de procesare si ferma de capre, 650 mp, asteapta oferte pentru toata gama de materiale, inclusiv instalatii.

10. In Covasna, o spalatorie auto  asteapta oferta pentru: Panouri termoizolante, finisaje (instalatii, pardoseli )

 

Profita de aceasta ocazie completand formularul de mai jos. Vei primi GRATUIT datele de contact ale uneia din cererile de instalatii enumerate!

 

Acest material este oferit in exclusivitate de www.infoHALE.ro in parteneriat cu www.raportuldeinvestitii.ro (cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania).

Copyright © 2013 IBC Focus. Toate drepturile rezervate.
Related Articles

Back to top button