Ghiduri și Sfaturi

Master Vent va ofera tubulatura circulara Respiro

Realizat de catre unitatea de productie, Master Vent, din cadrul companiei Master Build tubulatura circulara, Respiro, pentru ventilatii ofera o presiune constanta volumelor de gaze din interiorul acestora deoarece asamblarea se face prin presare controlata a imbinarii de tip falt.

Canalele circulare de ventilatie se produc din tabla de otel zincata cu latimea standard de 137 mm si cu grosimi cuprinse intre 0,5 si 1,0 mm, conform tehnologiei „Spiro”.

Tronsonul cu sectiunea circulara se produce pe o linie automatizata, in care are loc profilarea si asamblarea in sistem falt a celor 2 laturi ale fasiei de tabla zincata, cu acoperirea de minim 140 g/mp.

Dimensiunile diametrelor ale canalelor de aer sunt cuprinse intre 125 si 1.400 mm, in tipologii standard, conform tabelului anexat. Lungimea segmentului de tubulatura este de 3,00 sau 6,00 m, sau in conformitate cu dimensiunile proiectate.

Pentru intreaga gama de diametre tubulatura este prevazuta cu doua nervuri elicoidale in scopul cresterii rigidizarii si rezistentelor la presiunile mecanice exterioare.

Descarca fisa tehnica a produsului de pe Arhispec!
Related Articles

Back to top button