Proiecte și șantiere

O femeie se afla in fruntea celui mai mare dezvoltator de spatii logistice din Romania

Se stie ca domeniul constructiilor este dominat de barbati. In studiul Top 100 Antreprenori Generali in Constructii, ponderea firmelor care au avut in ultimul an cel putin o femeie intr-o functie de conducere a fost de doar 27%, in timp ce 73% dintre antreprenorii de top au in functii de conducere exclusiv barbati.

Asadar, faptul ca CTP, cel mai mare dezvoltator de spatii logistice din Romania, o are la conducere pe Ana Dumitrache, este in sine o victorie pentru acest sector.

Foto: Ana Dumitrache | sursa: zf.ro

Ana Dumitrache, 41 de ani, a preluat in urma cu aproximativ un an conducerea CTP Romania, cel mai mare dez­voltator de spatii logistice si industriale de pe plan local si si-a trasat cateva obiective clare.

Printre cele mai importante trei obiective pe care le am la conducerea CTP Romania este si dezvoltarea CTPark Bucharest West, unul dintre parcurile noastre din apropierea Bucureştiului, care este proiectat sa devină cel mai mare parc logistic din Europa de Est si cu cel mai accelerat ritm de crestere din România. La ora actuala, aici avem 244.000 mp si planificam ca pana in 2020 sa ajungem la o suprafata construita de peste 700.000 mp, a declarat Ana Dumitrache, co-country head pentru Romania. Din aceasta functie ea coordoneaza operatiunile companiei din Romania alaturi de Remon Vos, CEO si unul dintre fondatorii CTP.

Sursa articol: zf.ro

Conform datelor centralizate de Victa.ro, CTP a avut 13 santiere active in anul 2017 (19 in total in ultimii 2 ani):
Related Articles

Back to top button