Proiecte și șantiere

O hala din judetul Arges va fi extinsa cu o suprafata de peste 4000 mp

sursa foto: deltainvest.ro

Conform datelor verificate de Victa.ro, stadiul acestui proiect la data de 21.05.2018 este urmatorul: lucrarile pentru proiectul de extindere a fabricii de repere din material plastic din jud. Arges nu au demarat inca, insa intentiile de colaborare pentru materiale de constructii se pot inainta pe adresa de e-mail a companiei, urmand a fi contactati potentialii colaboratori.

Suprafata terenului pe care va fi demarata investitia este de 24634 mp. Aici exista deja o hala cu o suprafata de 8722,65 mp si se doreste extinderea cu o suprafata de 4590 mp, astfel fabrica ajungand la o suprafata de aproximativ 14000 mp.

Din motive tehnologice, este necesara extinderea pentru depozitarea materiei prime pentru injectia maselor plastice si de depozitare a produselor finite. Extinderea se va realiza in aceeasi maniera constructiva : fundatii din beton armat legate cu grinzi de fundare, structura metalica in cadre, incideri laterale si acoperis din panouri metalice izolate, prefabricate tip sandwich.

Doresti mai multe informatii despre acest proiect sau despre alte investitii industriale anuntate la nivel national? Intreab-o pe Victa!
Related Articles

Back to top button