Ghiduri și Sfaturi

Descoperă cele 5 sisteme de fațade din tablă titanzinc VMZINC® de la Autonom Construct

VMZINC® (zinc aliat cu cupru şi cu titan) este un material care propune solutii preluate din sistemele de acoperire cu zinc, oferind o gamă largă de sisteme speciale, cu elemente prefasonate, dedicate învelirii faţadelor, adecvate pentru construcţii noi sau renovări, clădiri de locuit sau publice.

Iată care sunt cele 5 tipuri de sisteme pentru fațade titanzinc VMZINC®:

1. VMZ Profil cu falţuri agăţate
Sistem de învelire, fixabil pe suport din lemn, cu rosturi longitudinale, prin asamblare cu falţuri agăţate unul în celălalt. Este o soluţie estetică şi flexibilă cu care se poate accentua continuitatea acoperirii sau învelirii, prin aşezare orizontală sau verticală.

2. VMZ Sistem de învelire faţade cu falţuri ascunse
Sistem de învelire a faţadei compus din profiluri fixabile pe structură secundară din lemn sau metal. Profilurile se pot asambla simplu, fără fixări vizibile, ceea ce asigură un aspect estetic. Asigură aspect structurat pe faţade care impun învelire flexibilă şi precisă.

3. VMZ Profil sinus
Sistem de învelire cu profil sinusoidal fixat pe structură secundară din lemn sau metal. Este o formă geometrică ondulată prin utilizarea căreia suprafeţele plane devin mai dinamice. Sunt disponibile 3 tipuri de unde, pentru poziţionare orizontală sau verticală, cu profiluri standard QUARTZ-ZINC® şi ANTRHAZINC®.

4. VMZ Adeka® sistem de învelire faţade cu elemente mici
Sistem brevetat format din elemente tradiţionale, rombice, adecvat pentru învelirea faţadelor.

5. VMZ Dexter® sistem de învelire faţade cu elemente mici
Sistem brevetat compus din elemente prefabricate mici care se pot aşeza paralel sau în trepte, fără a utiliza unelte speciale pentru învelirea cu zinc a faţadelor.

Consulta catalogul VMZINC® si solicita o oferta de pret completand formularul de la finalul articolului!

Una dintre calităţile cele mai remarcabile ale zincului este durabilitatea. Expunerea exterioară favorizează producerea unui strat de patină care le conferă produselor o rezistenţă la coroziune excepţională: pot avea o durată de viaţă între 40 şi 100 de ani, în funcţie de agresivitatea factorilor de mediu. În plus, nu necesită niciun fel de întreţinere ulterioară.

Materialele VMZINC® sunt produse cu 12 aspecte de suprafaţă. Această gamă variată sub aspect mecanic şi estetic asigură combinări originale, uneori chiar neobişnuite, dar foarte reuşite cu alte materiale: lemn, cărămidă, beton sau sticlă.

DURATA DE VIAŢĂ
VMZINC® este un material de construcţie durabil. În funcţie de mediul ambiant durata de viaţă se poate aproxima astfel:

  • 90-100 ani în mediu rural
  • 40-60 ani în mediu urban
  • 40-70 ani în mediu litoral
  • 30-40 ani în mediu industrial

VMZINC®C este un brand care apartine din 2017 grupului belgian Fedrus International si este distribuit in Romania de AUTONOM CONSTRUCT.
Related Articles

Back to top button