Stiri

O noua fabrica de profile metalice se construieste in Ineu

Sursa

Compania germana Stanzwerk va construi o fabrica de profile metalice în orasul aradean Ineu, pe un teren cumparat de la primarie, urmand sa creeze peste o suta de locuri de munca, investitia fiind de 1,5 milioane de euro. Primarul orasului Ineu Calin Abrudan a declarat ca a vandut unei companii germane o suprafaţa de 8.000 de metri patrati din proprietatea orasului, pentru ridicarea unei hale în care se vor produce profiluri metalice, productia urmand sa inceapa in toamna.

Terenul situat in incinta unei foste baze militare a fost achizitionat de investitor cu suma de 57.000 de lei. „ Investitia se va derula in doua etape, prima fiind programata sa fie incheiata in luna octombrie, cand vor fi angajaţi 50 de oameni, iar a doua in cursul anului viitor, cand personalul angajat se va dubla. Vor fi produse profile metalice si obiecte de feronerie, produsele fiind destinate industriei de mobila“, a afirmat Abrudan. Conform sursei citate, investitia totala este de 1,5 milioane de euro, iar compania a semnat contractul cu constructorul pentru inceperea lucrarilor, hala de productie urmand sa aiba o suprafata de 2.000 de metri patraţi. Investitorul german este compania Stanzwerk, care si-a deschis o filiala la Ineu.

Acest proiect este monitorizat de catre IBC Focus iar informatiile suplimentare si datele de contact ale beneficiarului sunt disponibile doar pentru clientii www.raportuldeinvestitii.ro
Related Articles

Back to top button