Proiecte și șantiere

Oportunități de ofertare cu VICTA: Atribuirea contractului pentru construcția hangarului și birourilor la Aeroclubul Teritorial ‘Aurel Vlaicu’ București

Conform informațiilor obținute cu ajutorul Victa.roLa data de 30 octombrie 2023, a fost lansată procedura de atribuire a contractului pentru antrepriza responsabilă de lucrările de construcție la Aeroclubul Teritorial „Aurel Vlaicu” din București. Acest proiect vizează edificarea unei clădiri care va adăposti atât un hangar pentru aeronave, cât și spații de birouri.

Depunerea Ofertelor se face până la data de 13 noiembrie 2023, antreprenorii interesați sunt invitați să-și depună ofertele pentru participarea la acest proiect iar valabilitatea ofertelor depuse vor fi valabile până la data de 13 ianuarie 2024.

Contractul de construcție are o durată planificată de 11 luni, începând de la data semnării.

Acest proiect reprezintă o etapă crucială în dezvoltarea infrastructurii aero-clubului, oferind un cadru modern și funcțional pentru activitățile aeronautice și administrative. Procedura de atribuire în curs reprezintă o oportunitate pentru antreprenori de a contribui la realizarea acestui proiect de amploare.

Explorează cele peste 1270 de posibilități de implicare în proiectele de dezvoltare din domeniul industrial, din județul Ilfov și București

Dacă ești interesat să ofertezi în cadrul acestor investiții, ai ocazia să testezi gratuit platforma Victa.ro.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button