Ghiduri și Sfaturi

Porti industriale oferite de Smilo®Holding

Portile industrialeproduse de Smilo®Holding,  sunt realizate pe comanda in functile de nevoile clientului. Acestea sunt actionate electric cu ajutorul unor motoare si pot fi controlate de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Automatizarea acesteia tine cont de masa usilor si de numarul de cicluri de inchidere si deschidere. Functionarea portii nu este influentata de conditiile climatice cum ar fi zapada, inghet etc.

Porți culisante– sunt realizate din fier forjat, acesta fiind susținut de role de transport. Sistemul de role asigură închiderea/ deschiderea porții.

Poarta culisantă se poate acționa cu ajutorul unui motor electric, deoarece poarta are o masă proprie mare.

Automatizarea unei porți culisante necesită o putere de 250 W respectiv 400 W.

Porți batante – se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta. Deschiderea bratelor se face doar pe interiorul proprietății și necesită un anumit spațiu interior.

Portile pot fi automatizate cu sisteme de automatizare corespunzatoare caracteristicilor portilor. Actionarea lor se poate face de la distanta cu telecomanda sau buton de la portar.

Acestea sunt personalizate în funcție de fiecare proiect în parte. Construcțiile pot fi finisate cu: grund anticoroziv, vopsire cu câmp electrostatic, vopsire manuală sau zincare termică.
Related Articles

Back to top button