Proiecte și șantiere

Primăria Miroslava aprobă construcția unei fabrici de panificație cu o investiție de 11 milioane lei


Primăria Miroslava Aprobă Construcția unei Fabrici de Panificație cu o investiție de 2 milioane euro. Aceasta, a dat recent undă verde pentru construirea unei noi fabrici de panificație în localitate, marcând o investiție estimată la cel puțin 11 milioane lei. Autorizația de construire, emisă la finalul anului trecut, reprezintă un pas important în dezvoltarea proiectului propus de Cuptor de Vis SRL din Brătuleni.

Investiția inițială pentru înființarea acestei fabrici de panificație este realizată prin intermediul schemei de ajutor de stat GBER (Regulamentul European de Exceptare a Anumitor Categorii de Ajutoare de Stat). Această schemă permite acordarea de ajutoare de stat în anumite situații, fără a afecta concurența în mod inechitabil. Finanțarea este gestionată de Comisia Europeană și se aplică în diverse domenii, incluzând sesiuni de apeluri de proiecte pentru diferite linii de finanțare.

Cuptor de Vis SRL din Brătuleni, beneficiarul investiției, este specializat în „fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie”. Autorizația de construire emisă de Primăria Miroslava indică o valoare inițială a proiectului de 11.020.660 lei, reprezentând cea mai mare investiție aprobată de autoritatea locală în luna decembrie a anului precedent.

SURSA ARTICOL

Related Articles

Back to top button