Ghiduri și SfaturiInterviuri expertiStiri

Produsele grele au nevoie de macaralele ABUS, „raul necesar” din halele industriale.

In conditiile in care, conform Raportului de Investitii, constructiile din domeniul industrial reprezinta o felie importanta din numarul total de proiecte care se realizeaza anual in Romania, dotarea acestora cu echipamente care sa contribuie la cresterea productivitatii in spatiile destinate productiei devine esentiala.

De la sisteme inteligente de management al cladirii, roboti industriali si pana la sisteme de ridicat, spatiile de productie au in prezent acces la cele mai moderne tehnologii.

In acest context, domeniul industrial are un partener important in SCHNEIDER ROMANIA. De 12 ani, compania este unic reprezentant al sistemelor de ridicat/componente ABUS, produse de ABUS GmbH Germania de peste 50 de ani.

sisteme-de-ridicat-abus

Domnul Ing. Dipl. Miklo Balazs, director al Schneider Romania de 3 ani si angajat al societatii inca de la fondare, ne-a rezumat, intr-un scurt interviu, de ce macaralele ABUS sunt „raul necesar” al halelor industriale.

De ce va cauta pe DVS. clientii?
Ii ajutam ca lucrurile grele sa fie ridicate cu usurinta.
Cum ati caracteriza produsele dvs?
Sunt “raul” necesar dintr-o hala industriala.
De ce sunt “raul” necesar?
Din punctul meu de vedere sunt “rau” deoarece nu adauga o plus-valoare produsului finit, insa sunt necesare deoarece produsele grele sunt irealizabile fara ajutorul lor.
Punctul forte al produselor dvs. intr-un singur cuvant este…?
Fiabilitatea!
Care este planul dvs. pe viitor?
ABUS in fiecare hala din Romania!

Schneider Romania livreaza, monteaza si asigura service in garantie si postgarantie pentru poduri rulante, macarale pivotante, macarale portale usoare, electropalane cu lant sau cablu si sisteme de grinzi marca ABUS.

Descopera SCHNEIDER ROMANIA pe ARHISPEC!
Related Articles

Back to top button