Proiecte și șantiereStiri

Programul PRIMA HALA continua si iarna asta. Inscrie-te acum!

Fie ca esti furnizor de materiale de constructii, montator de pardoseli sau antreprenor general, de astazi iti poti alege gratuit un proiect industrial la care sa poti oferta imediat. Tu alegi zona in care sa fie hala si noi iti vom arata lista detaliata cu toate proiectele din acea zona. Dupa ce alegi proiectul la care vrei sa ofertezi, noi iti oferim contactele persoanelor de decizie si detaliile care te intereseaza despre acesta. Incepi procesul de vanzare din minutul urmator.

Programul PRIMA HALA iti ofera absolut GRATUIT hala ideala pe care sa o ofertezi. Completeaza acum formularul de mai jos si te vom contacta imediat pentru a intra in posesia contactelor si informatiilor de care ai nevoie.

Acest program este sustinut de www.raportuldeinvestitii.ro, – cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere/constructii din Romania – ce se deruleaza pana la 1 Februarie 2014. Cei care completeaza insa printre primii au sanse mai mari sa fie primii care-si oferteaza hala cu cerere pentru materialele lor.

Completeaza formularul de mai jos si vei primi GRATUIT un proiect, oriunde in Romania!
Related Articles

Back to top button