Ghiduri și SfaturiProiecte și șantiere

RDB Vending – proiecte industriale la cheie!

Vrei să îți deschizi o afacere, o fermă, ai nevoie de un spațiu de depozitare, consultanță și soluții concrete în domeniul industrial și agricol? Vei găsi răspunsurile și serviciile de care ai nevoie la RDB Vending, companie specializată în consultanță, montaj, execuție și intreținere proiecte industriale.

Fabrici de nutrețuri combinate – FNC
RDB Vending execută fabrici de nutrețuri concentrate industriale cu capacități începând de la 5t/h, inclusiv granulare, flux tehnologic complet automatizat cu posibilitate de intervenție și mentenanță de la distantă, calitate germană. Pentru fermierii mici se pot realiza instalații începând de la 1t/h până la 5t/h, cu flux tehnologic adaptat pentru toate tipurile de hrană.

Silozuri cu fund conic și plat
Silozuri metalice cu fund plat și conic, instalații complete: recepție, curățare, uscare, depozitare și livrare. RDB Vending ofera soluții optimizate conform necesităților pentru capacități mari de depozitare precum și pentru micii fermieri. Avantajul depozitării în silozuri este manipularea rapidă și controlul permanent al calității cerealelor depozitate.

silozuri-rdb

Magazii complet mecanizate
Hale pentru depozitarea cerealelor complet mecanizate, echipamente de condiționare și păstrare a calității pe durata stocării. După eliberarea magaziilor de produsele depozitate, acestea pot fi folosite în alte scopuri: adăposturi pentru utilaje agricole pe timp de iarnă, depozitare fertilizanți etc.

magazii-complet-mecanizate-rdb

Stații de selectare și tratare semințe
Instalații de selectare și tratare pentru obținerea semințelor de calitate superioară, flux tehnologic complex format din: selector, trior, masă gravimetrică, mașină de tratat, linie însăcuire la saci mici și BigBag.

În cazul fermierilor cu locații de depozitare situate la distanță sau pentru prestări servicii la terți sunt furnizate și stații de selectare și tratare mobile. Instalațiile cu capacitate de prelucrare sunt disponibile în două variante: până la 3.5t/h și până la 8t/h.

statii-de-selectare-si-tratare-rdb

Portofoliu produse și servicii oferite de RDB Vending:

  • Instalații depozitare în silozuri cu fund plat și conic
  • Magazii pentru stocare cereale complet mecanizate
  • Fabrici de nutrețuri combinate – FNC
  • Stații de selectare și tratare semințe
  • Uscătoare cereale fixe și mobile
  • Echipamente transport cereale – elevatoare, redlere, transportoare cu bandă, snecuri fixe și mobile
  • Piese de schimb – cupe elevator, lant redler, spire snecRelated Articles

Back to top button