Interviuri experti

Interviu Conduraru Grup Construct: Cum s-au prezentat hidroizolatiile si termoizolatiile in 2016?

Cum a evoluat piata materialelor pentru hidroizolatii in 2016 si ce este cel mai important atunci cand realizezi o hidroizolatie am aflat dintr-un interviu acordat de domnul Ciprian Conduraru – General Manager al companiei de hidroizolatii Conduraru Grup Construct. Societatea are o experienta de peste 15 ani in furnizarea si realizarea sistemelor de hidroizolatii si termoizolatii in constructii civile si industriale.

Interviul de fata a fost acordat in cadrul celui mai mare targ imobiliar – TIMON 2016, desfasurat in Piata Constitutiei in perioada 20-23 octombrie, unde compania Conduraru Grup Construct a participat in calitate de expozant si partener al unor importanti dezvoltatori imobiliari precum RED House sau APULUM 94 Imobiliare.

hidroizolatii-conduraru1

Cum a evoluat piata materialelor pentru hidroizolatii in primele opt luni din 2016 si ce perspective sunt pe termen scurt si mediu (2016-2020)? Ce valoare inregistreaza piata sistemelor de hidroizolatii pe care le comercializati?

R: Din punctul nostru de vedere consider ca suntem cu totii pe un trend crescator, piata constructiilor pare sa fie intr-o continua crestere, cu mici retineri din partea unor dezvoltatori cand sunt luate in calcul creditele bancare, sistemele de finantare.

Precizati nivelul cifrei de afaceri realizate de companie in primele sase luni din 2016 si efectuati o estimare pentru intregul an in curs.

R: De cele mai multe ori si aici ma refer in general la IMM-uri, companii prestatoare de servicii, cifra de afaceri nu este foarte relevanta, ci modul de administrare, ajustarea costurilor logistice, in asa fel incat atunci cand tragi linie sa stii ca serviciile prestate sunt efectuate la un inalt nivel de calitate, iar compania isi inchide balanta si bilantul pe profit.

Care au fost cele mai bine-vandute produse din oferta dvs. in 2016? Pentru ce proiecte de anvergura livrati sisteme?

R: Societatea de hidroizolatii Conduraru Grup Construct este antreprenor de specialitate in realizarea sistemelor integrale de hidroizolatii in constructii civile sau industriale. In portofoliul nostru de clienti se afla antreprenori generali sau beneficiari alaturi de care societatea noastra a participat la finalizarea diverselor proiecte avand ca tema realizarea lucrarilor de hidroizolatii si termo-hidroizolatii pentru infrastructura, suprastructura sau reabilitare.

hidroizolatii-conduraru2

Portofoliul societatii cuprinde lucrari de anvergura precum:

  • Aeroportul Aurel Vlaicu Baneasa – Realizarea sistemelor de termo si hidroizolatie a teraselor aferente corpului C, hidroizolatii terase necirculabile, circulabile si balcoane. Proiectul s-a desfasurat in subantrepriza UTI Construction SRL.
  • Ansamblul imobiliar Cubic Residence – aproximativ 8000 de mp sisteme complete de hidroizolatie a teraselor circulabile si necirculabile.
  • Complexul Sportiv Dinamo Bucuresti – realizarea sistemului de hidroizolatie a acoperisului aferent salii de sport din cadrul CS Dinamo Bucuresti.
  • Ansamblurile rezidentiale RED House in subantrepriza dezvoltatorului APULUM94.

Care este capacitatea anuala de productie/ import de care dispuneti? Aveti in vedere investitii in extinderea activitatii / unitatilor de fabricatie?

R: Societatea Conduraru Grup Construct este furnizor si aplicator autorizat al brandurilor Bauder, Ravago si General Membrane Tegola. Avand in acest fel sustinerea marilor producatori de membrane si sisteme pentru hidroizolatii incercam sa raspundem cu promptitudine si sa onoram fiecare termen contractual pentru fiecare beneficiar in parte, investind in dezvoltarea companiei prin angajarea unui personal specializat, prin achizitia de utilaje etc. Astfel societatea dispune de o logistica proprie desfasurarii in conditii optime a activitatii.

hidroizolatii-conduraru3

Care sunt noile oportunitati si riscuri de pe piata constructiilor, avand in vedere noul context din domeniu?

R: Despre oportunitati as putea spune ca suntem increzatori daca vorbim din punct de vedere al realizarii targetului propus. Nu am tintit niciodata in piata constructorilor care pun amprenta pe cost, eu personal prefer antreprenorii generali sau beneficiarii care inteleg rolul si importanta hidroizolatiei calitative asupra unei cladiri. Din acest punct de vedere noi ne putem mandri cu beneficiari, dezvoltatori sau antreprenori care contracteaza in mod constant lucrarile de hidroizolatii prin compania Conduraru Grup Construct Srl.

Multumim pe aceasta cale cititorilor InfoHALE si ii asteptam pe site-ul companiei www.hidroizolatii-conduraru.ro.
Related Articles

Back to top button