Stiri

Se cauta proiectant pentru reabilitarea unui spatiu de depozitare in judetul Cluj

Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca a scos la licitație proiectul de reabilitare spații de depozitare substanțe toxice și periculoase aflat la Institutul de Chimie Raluca Rîpan de pe strada Fântânele, nr. 30.

Starea acestor depozit nu este satisfăcătoare, ele nefiind igienizate, instalațiile cu care sunt dotate care asigură microclimatul impus, în diversele compartimente, trebuie reabilitate. Aici fluxul de circulație, separat pentru substanțele care nu trebuie să se intersecteze nu sunt sigure. Acest lucru impune eventual o recompartimentare și o gândire unitară pentru funcțiunile de depozitare în siguranță a substanțelor chimice și a deșeurilor.

Data limită de depunere a ofertelor de proiectare și execuție este 26.06.2017, limita de valabilitate a ofertelor este de 90 de zile. Durata contractului este de 130 zile începând de la data atribuirii contractului/ emiterii ordinelor de începere a serviciilor sau lucrărilor.

Lucrarea se împarte în depozitul subteran de 100 mp și cel suprateran de 335mp pentru aceste două depozite trebuie executate următoarele lucrări: hidroizolare acoperiș și pereți depozit subteran, recompartimentare, finisaje adecvate mediului chimic, reabilitare instalații electrice, de ventilație, încălzire, șarpantă și învelitoare, acces scări, reabilitare fațadă și trotuare de protecție.
Related Articles

Back to top button