Ghiduri și Sfaturi

Rezervoare metalice supraterane pentru stocarea oricaror lichide

Highbergare placerea sa va prezinte o noua solutie inteligenta si fiabila privind stocarea apei pentru rezervoarele de incendiu si alimentare cu apa, apa pluviala si stocare apa pentru sisteme de irigatii, ca alternativa a bazinelor monolite din beton armat si a celor din fibra de sticla (polistif) – REZERVOARE CILINDRICE DIN OTEL GALVANIZAT.

Rezervoare metalice supraterane pentru stocarea oricaror lichide, prevazute cu membrana de etansare, sau vitrificate, folosite pentru apa potabila, apa tehnologica de proces, apa de incendiu, apa uzata, apa pentru irigatii, cat si a altor lichide speciale sau hidrocarburi.

Rezervoarele sunt produse in Romania cu un inalt grad de rezistenta la procesul de coroziune, conform tuturor standardelor internationale in vigoare, aceste rezervoare detinand principalul avantaj de a fi extrem de usor si rapid de montat, demontat si transportat, implicit remontarea in alte locatii cu majorarea sau micsorarea volumului de stocare (daca este cazul).

1

Top 3 beneficii:

1 ) Conceptia modulara a acestora permite o asamblare foarte rapida si aduce clientului avantaje evidente de cost in comparatie cu rezervoarele traditionale din beton sau cele metalice sudate.

2 )Posibilitatea asamblarii in zone cu acces limitat si posibilitatea demontarii si remontarii rezervorului in alte locatii cu costuri minime, in cazul in care se doreste acest lucru.

3) Posibilitatea maririi volumului acestora (daca ne permite fundatia), acestea se pot desface din radier si mari in volum, prin introducerea de noi virole de tabla.

2

TOP 3 caracteristici tehnice:

1)  Acoperirea anticoroziva este realizata prin zincare la cald, cu max. 600 gr/m2 Zn

2) Grosimea placilor de tabla va fi dimensionata, in functie de calculul de rezistenta statica si dinamica a rezervorului, incarcarea la zapada si vant, in functie de zona de amplasament a acestuia.

3) Toate instalatiile hidraulice din interiorul rezervoarelor pot fi dimensionate in functie de necesarul din proiect, pozitionarea acestora realizandu-se pe teren la solicitarile specialistilor beneficiarului, reducandu-se astfel costurile auxiliare de reconfigurare a traseelor conductelor catre pompe si racordarii la acestea.

3

TOP 3 utilizari:

Stocare apa potabila – proiecte de alimentari cu apa

Scenarii de incendiu – stocare apa pentru retele de sprinklere si hidranti

Stocare levigat si ape uzate – proiecte de canalizare

Stocare apa de proces (industriala) – necesara oricaror unitati de productie.

4

 

TOP 3 referinte unde produsul a fost folosit:

Fabrica volane AUTOLIV – Sf. Gheorghe

Centru Logistic Karl Heinz Dietrich – Cluj Napoca

Fabrica Print Masters  – Baia Mare

Highberg

Tel: 0244 592 318

 office@highbergsolution.ro
Related Articles

Back to top button